IKSU frilufts rekryterar varje år nya ledare till sektionen. Känner du att du har ett starkt friluftsintresse, gillar att möta nya människor och miljöer, då borde du ta chansen och bli ledare i IKSU frilufts!

Om ledarutbildningen

IKSU frilufts ledarutbildning pågår under våren och börjar med en uppstartshelg i januari i Umeås närområde. Efter detta följer cirka tio träffar samt en tredagars vintertur. Stora delar av utbildningen är problembaserad och du som deltar kommer ta ett stort ansvar för din egen utveckling.

Vi förväntar oss att du som ansöker till vår utbildning vill arbeta ideellt som ledare i IKSU frilufts, dvs. leda turer samt delta i planering och andra möten (ca 2 ggr/månad). I gengäld kommer du att få möjlighet att delta i subventionerade ledaraktiviteter såsom fjällresor, vidareutbildning, och andra gemensamma ledararrangemang.

Utbildningen kostar 1500 kr (2023). Priset inkluderar resor, kursmaterial och lån av utrustning.

Nästa utbildning

Ansökan till 2023 års ledarutbildning är öppen!

Länk till ansökan

Sista ansökningsdag: 23 oktober kl 23:59.

Informationskväll 12/10
Den 12 oktober kl 18:30 är du varmt välkommen till en informationskväll på IKSU sport (lokal: Luxemburg). Där berättar vi mer om utbildningen och vad det innebär att vara ledare i IKSU frilufts. Du får också chansen att träffa oss och ställa frågor. Vi ses! 

Frågor?
Vill du veta mer om IKSU frilufts ledarutbildning är du även välkommen att mejla oss på frilufts(at)iksu.se