IKSU frilufts rekryterar varje år nya ledare till sektionen. Känner du att du har ett starkt friluftsintresse, gillar att möta nya människor och miljöer, då borde du ta chansen och bli ledare i IKSU frilufts!

Ledarutbildning
IKSU frilufts ledarutbildning pågår under våren och börjar med en uppstartshelg i januari i Umeås närområde. Efter detta följer ca tio träffar samt en tredagars vintertur till Västerbottensfjällen. Stora delar av utbildningen är problembaserad och du som deltar kommer ta ett stort ansvar för din egen utveckling.

Vi förväntar oss att du som ansöker till vår utbildning vill arbeta ideellt som ledare i IKSU frilufts, d.v.s. leda turer samt delta i planering och andra möten (ca 2 ggr/månad). I gengäld kommer du att få möjlighet att delta i subventionerade ledaraktiviteter såsom fjällresor, vidareutbildning, och andra gemensamma ledararrangemang.

Utbildningen kostar 1500 kr. Priset inkluderar resor, kursmaterial och lån av utrustning.

Informationskväll
Vi anordnar varje höst en informationskväll där du har möjligheten att träffa våra friluftsledare samt få mer information om ledarutbildningen och vår sektion. Dessutom får VI chansen att träffa DIG!

Nästa utbildning

Ansökan till ledarutbildningen 2020 har stängt. Du är varmt välkommen att söka till utbildningen 2021, mer information om denna kommer under hösten 2020.

Vill du veta mer om IKSU frilufts ledarutbildning kan du maila oss på frilufts(at)iksu.se.