IKSU frilufts rekryterar varje år nya ledare till sektionen. Känner du att du har ett starkt friluftsintresse, gillar att möta nya människor och miljöer, då borde du ta chansen och bli ledare i IKSU frilufts!

Ansökan till ledarutbildning 2019 

IKSU-frilufts ledarutbildning pågår under våren 2019. Utbildningen börjar med en uppstartshelg i januari i Umeås närområde. Sedan följer ca 10 träffar och en tredagars vintertur till Västerbottensfjällen. Stora delar av utbildningen är problembaserad och du som deltar kommer ta ett stort ansvar för din egen utveckling. 

Vi förväntar oss att du som ansöker till vår utbildning vill arbeta ideellt som ledare i IKSU-frilufts, dvs. leda turer, delta i planering och andra möten (ca 2ggr/månad). I gengäld kommer du att få möjlighet att delta i subventionerade ledaraktiviteter såsom fjällresor, vidareutbildning, och andra gemensamma ledararrangemang. Utbildningen kostar 1500 kr och inkluderar resor, kursmaterial och lån av utrustning. 

Informationskväll 
Måndag den 8 oktober 2018 är du välkommen till en informationskväll om ledarutbildningen på IKSU Sport, Luxemburg (till höger om receptionen) kl. 18.30. Där får du möjlighet att träffa våra IKSU-friluftsledare samt mer information om ledarutbildningen och vår sektion. Dessutom får VI chansen att träffa DIG!

Ansökningsblanketten skickar du via e-post till:
ansokan.frilufts@gmail.com  

Blanketten ska vara oss tillhanda senast 21 oktober kl 23.50!
Ansökningsblankett 2019.doc.docx

Vill du veta mer om IKSU-frilufts ledarutbildning kan du maila oss på frilufts(at)iksu.se.

Välkommen med DIN ansökan!

Ansökan till ledarutbilningen 2019 är stängd! Nästa ledarutbildning kommer gå av stapeln under våren 2020 och ansökan öppnar under hösten 2019. Vi återkommer med mer info.