IKSU frilufts rekryterar varje år nya ledare till sektionen. Känner du att du har ett starkt friluftsintresse, gillar att möta nya människor och miljöer, då borde du ta chansen och bli ledare i IKSU frilufts!

Ansökan till ledarutbildning 2020

IKSU-frilufts ledarutbildning pågår under våren 2020. Utbildningen börjar med en uppstartshelg i januari i Umeås närområde. Sedan följer ca 10 träffar och en tredagars vintertur till Västerbottensfjällen. Stora delar av utbildningen är problembaserad och du som deltar kommer ta ett stort ansvar för din egen utveckling. 

Vi förväntar oss att du som ansöker till vår utbildning vill arbeta ideellt som ledare i IKSU-frilufts, dvs. leda turer, delta i planering och andra möten (ca 2ggr/månad). I gengäld kommer du att få möjlighet att delta i subventionerade ledaraktiviteter såsom fjällresor, vidareutbildning, och andra gemensamma ledararrangemang. Utbildningen kostar 1500kr. Priset inkluderar resor, kursmaterial och lån av utrustning. 

Du ansöker om att bli friluftsledare via länken nedan: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAANAAfj2VbBUNTRTWUpBUDM3WllPTEY4STFOVEVaSEUwQS4u

Sista ansökningsdag: 20 oktober 

Informationskväll 
Vi anordnar varje år en informationskväll där du möjlighet att träffa våra IKSU-friluftsledare samt mer information om ledarutbildningen och vår sektion. Dessutom får VI chansen att träffa DIG! Informationskvällen kommer gå av stapeln den 9 oktober 2019 kl 18:30 på IKSU sport (vi möts vid receptionen).

Vill du veta mer om IKSU-frilufts ledarutbildning kan du maila oss på frilufts(at)iksu.se.