IKSU frilufts rekryterar varje år nya ledare till sektionen. Känner du att du har ett starkt friluftsintresse, gillar att möta nya människor och miljöer, då borde du ta chansen och bli ledare i IKSU frilufts!

Om ledarutbildningen

IKSU frilufts ledarutbildning pågår under våren och börjar med en uppstartshelg i januari i Umeås närområde. Efter detta följer cirka tio träffar samt en tredagars vintertur. Stora delar av utbildningen är problembaserad och du som deltar kommer ta ett stort ansvar för din egen utveckling.

Vi förväntar oss att du som ansöker till vår utbildning vill arbeta ideellt som ledare i IKSU frilufts, dvs. leda turer samt delta i planering och andra möten (ca 2 ggr/månad). I gengäld kommer du att få möjlighet att delta i subventionerade ledaraktiviteter såsom fjällresor, vidareutbildning, och andra gemensamma ledararrangemang.

Utbildningen kostar 1500 kr. Priset inkluderar resor, kursmaterial och lån av utrustning.

Informationskväll

Onsdagen den 14 oktober 2020, kl. 18:30 i salen Luxemburg (IKSU sport) bjuder vi in till en informationskväll där du har möjligheten att träffa våra friluftsledare samt få mer information om ledarutbildningen och vår sektion. Dessutom får VI chansen att träffa DIG!

 

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 kommer det att vara ett begränsat antal platser i lokalen. Du behöver därför föranmäla dig för att kunna delta på informationskvällen.

 

Nästa utbildning

Nästa ledarutbildning går av stapeln vårterminen 2021. Intresserad av att delta? Skicka in din ansökan senast den 25 oktober 2020. Välkommen med din ansökan! 

Ansök till ledarutbildningen här

Frågor? 
Vill du veta mer om IKSU frilufts ledarutbildning är du välkommen till vår informationskväll. Du kan också maila oss på frilufts(at)iksu.se