Är du sugen på upplevelser och äventyr? Häng med på någon av våra turer.

Varje termin ordnar IKSU frilufts ca 10-15 turer och arrangemang. Aktiviteterna är öppna för alla och det enda kravet är att du är medlem i IKSU. Medlem är du om du innehar ett giltigt träningskort på någon av IKSU:s anläggningar. Har du inget giltigt träningskort kan du teckna ett medlemskap i IKSU för 100kr per kalenderår via receptionen på IKSU sport.

Anmälan: Alla våra turer bokas och betalas i SAREK friluftsbutik. Vi tar kort och swish. Om du har frågor om turen eller funderingar om bokning, kontakta ledare för turen.

Förträff: Innan turen har vi en förträff där vi diskuterar utrustning och hur turen är upplagd. Vi delar också in oss i tält- och matlag då det behövs. Det är mycket viktigt att du kommer på förträffen. Förträffen är obligatorisk och om du inte kan komma måste du höra av dig till ledarna för turen. 

Utrustning: Om du saknar utrustning såsom t ex tält eller skidor, kan du hyra detta i vår uthyrningsbutik. Du som deltar på en tur med IKSU frilufts får hyra utrustning till turen till rabatterat pris. 

Resan: Vi åker alltid med hyrda bilar. Resan börjar och slutar då vid IKSU sport. Om det är långt att åka stannar vi i regel på vägen och äter mat.

Ledarna: Våra ideella ledare är erfarna friluftsmänniskor och har gått en 60 timmar lång ledarutbildning inom föreningen. Varje termin vidareutbildar vi våra ledare.

Läs igenom detta innan du bokar din tur: Trip Sign-Up Agreement

Avbokning: Avbokar du tidigare än 14 dagar före avfärd återbetalas hela deltagaravgiften utom en administrationsavgift på 100 kr. Vid avbokning 7-13 dagar före avfärd återbetalas 50% av deltagaravgiften. Vid avbokning 0-6 dagar innan eller under turen återbetalas inget. Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas deltagaravgiften utom 20% av turavgiften (minst 100 kr). Vid avbokning vänligen kontakta ansvariga ledare för turen.