Är du sugen på upplevelser och äventyr? Häng med på någon av våra turer.

Varje termin ordnar IKSU frilufts ca 10-15 turer och arrangemang. Aktiviteterna är öppna för alla och det enda kravet är att du är medlem i IKSU. Medlem är du om du innehar ett giltigt träningskort på någon av IKSU:s anläggningar. Har du inget giltigt träningskort kan du teckna ett medlemskap i IKSU för 100kr per kalenderår via receptionen på IKSU sport.

Anmälan: Alla våra turer bokas och betalas i SAREK friluftsbutik. Vi tar både kort och kontanter. Om du har frågor om turen eller undringar om bokning, kontakta ledaren för turen.

Förträff: Innan turen har vi en förträff där vi diskuterar utrustning och hur turen är upplagd. Vi delar också in oss i tält- och matlag då det behövs. Det är mycket viktigt att du kommer på förträffen. 

Utrustning: Om du saknar utrustning såsom t ex tält eller skidor, kan du hyra detta i vår uthyrningsbutik. Du som deltar på en tur med IKSU frilufts får hyra utrustning till turen till rabatterat pris. 

Resan: Vi åker alltid med hyrda bilar. Resan börjar och slutar då vid IKSU sport. Om det är långt att åka stannar vi i regel på vägen och äter mat.

Ledarna: Våra ideella ledare är erfarna friluftsmänniskor och har gått en 60 timmar lång ledarutbildning inom föreningen. Varje termin vidareutbildar vi våra ledare.

Läs igenom detta innan du bokar din tur: Trip Sign-Up Agreement

Avbokning: Avbokar du tidigare än 14 dagar före avfärd återbetalas hela deltagaravgiften utom en administrationsavgift på 100 kr. Vid avbokning 7-13 dagar före avfärd återbetalas 50% av deltagaravgiften. Vid avbokning 0-6 dagar innan eller under turen återbetalas inget. Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas deltagaravgiften utom 20% av turavgiften (minst 100 kr). Vid avbokning vänligen kontakta ansvariga ledare för turen.