
Denna sida är för dig som redan tränar någon av våra arter. Här samlas viktig information om träning, tävling, gradering och evenemang.
Träningstider
Tisdag 17.15 – 18.30 | Kendo junior
Tisdag 18.30 – 20.00 | Kendo, rustningsgrupp
Torsdag 19.00 – 20.30 | Kendo nybörjargrupp, Naginata, Iaido, Jodo
Söndag 9.00 – 10.30 | Naginata, Iaido, Jodo
Söndag 10.30 – 12.00 | Kendo, öppet pass

Vilken grupp ska jag träna med?
Rustningsgruppen För dig som tränat kendo minst en termin och har klarat din första kendogradering. I denna grupp har vi ett stort spann av olika erfarenhetsnivåer och det är därmed viktigt att du som individ tar ett stort ansvar för din egen utveckling. Vi försöker blanda övning av grundläggande tekniska färdigheter med sparring och tävlingsträning i lagom dos.
Nybörjarkursen För dig som inte tränat kendo tidigare har vi tagit fram en 10 veckor lång nybörjarkurs. Läs mer här: Börja träna Kendo

Avgifter
Bortsett från sektionsavgiften kostar också medlemsavgiften i föreningen 200 kr / kalenderår.
Sektionsavgift / termin
Rustningsgrupp kendo/naginata/iaido/jodo 1000 kr för vuxna; 800 kr för studenter 19 år och över; 500 kr för ungdomar under 19 år.
Våra tränare
Kendo
-
Erik Sandström (3 dan, huvudstränare, rustningsgruppen)
-
Morgan Ahlin (1 dan, huvudtränare, nybörjargruppen)
-
Leonidas Lanot (2 dan, assisterande tränare, nybörjargruppen)
Naginatagruppen
- Anna Karlberg (huvudansvarig tränare)
- Jonas Karlberg, (assisterande tränare)
- Embla Berg, (assisterande tränare)
Iaido och Jodo
- Iaido: Kenneth Olofsson (4 dan ZNKR iaido, huvudansvarig tränare)
- Jodo: Anders Lindberg (1 dan SMR jodo, 1 dan ZNKR iaido, huvudansvarig tränare)
- Linn Berglund (assisterande tränare, 2 dan ZNKR iaido)
- Joao Pombo (assisterande tränare, 5 dan ZNKR iaido, 5 dan ZNKR jodo)
Övriga tränare
Dessutom har vi flera hjälptränare och vikarier bland sektionens erfarna utövare och instruktörer
Kontakt
Juniorgruppen, Nybörjargruppen
Carl Papworth
carl.papworth@iksukendo.se
Rustningsgruppen
Erik Sandström
erik.sandstrom@iksukendo.se
