Klättringen är en sport som är under stor tillväxt just nu, och där sektionen aktivt arbetar för att så många som möjligt ska få bra förutsättningar att träna klättring. Sektionen är klättrarnas röst inom IKSU.

 

Vad gör sektionen?

Vi ordnar en av Sveriges största tävling nämligen Novemberdarget som går av stapeln i november varje år.

Sektionen även med att göra mindre tema tävlingar, resor till tävlingar i andra delar av landet, träningar, kurser och sociala aktivitet för att skapa en stor och trevlig gemenskap mellan klättrare i Umeå med omnejd.

 

För att vara först med att få information om olika klätteraktiviteter och vad som händer på IKSU rörande klätterfrågor erbjuder vi dig att vara medlem i sektionen IKSU klättring. Anmäl dig till vårat nyhetsbrev HÄR

 

Som sektionsmedlem får du en klätterförsäkring, klättertidningen BERGSPORT och rabatter på olika tävlingar och resor samtidigt som du stödjer oss för en bättre och roligare klättring på IKSU.

 

Det är inget att vänta på, bli sektionsmedlem HÄR.

Engagera dig

Du kan engagera dig på många olika sätt i IKSU klättring. Du kan vara med och hjälpa till att utveckla klättringen genom att vara med i sektionsstyrelsen eller om du vill genom föra någon aktivitet.

Kontakta oss på klattring@iksu.se så får vi prata vidare!

Ser fram mot att höra av dig!

Kontakta oss

Allmänna frågor:
klattring@iksu.se