Det är så mycket roligare att träna tillsammans!

För dig som besöker oss med IKSU tillsammans ungdom kommer här information om villkor och tips för er upplevelse på IKSU. För dig som ansvarig vuxen är det viktigt att säkerställa att du såväl som annan av dig godkänd myndig person tar del av informationen och efterlever de villkor som gäller för kortet. Här nedan samlar vi allt ni behöver veta.

 

Tillsammans blir vi friskare och starkare!
Ungdom och vårdnadshavare eller annan myndig person med IKSU-kort skall alltid träna tillsammans när de vistas i IKSU:s lokaler. 

Den vuxne ansvarar för och ska ha uppsikt över ungdomen under vistelsen i IKSU:s lokaler samt ansvara för att trivselregler och riktlinjer för olika lokaler följs.

 

Tips på vägen, träna tryggt!
När ni tränar tillsammans är det den vuxne personen som har ansvaret för träningen och att den utförs på ett bra sätt. Att träna styrketräning i gym är exempel på något som kan vara spännande att prova. Här finns förslag på upplägg som kan vara bra att starta med: 

IKSU tillsammans nivå 1

IKSU tillsammans nivå 2

 

På IKSU finns variationen! 
Balansera, hoppa, klättra, springa, simma, kasta och fånga. Skapa rörelserikedom genom variation med er träning. Ta del av så många olika typer av träning som möjligt ur vårt breda utbud. Läs mer om vad ni kan göra på IKSU!  

 
PT-Tillsammans – En kickstart eller utvecklingsmöjlighet 
IKSU:s personliga tränare inspirerar och lägger upp träning skräddarsydd och anpassad utifrån barnets ålder, men väver in övningar som även är utmanande för dig som vuxen. PT tillsammans är bokningsbart för myndig medföljande och barn som har medlemskapet IKSU tillsammans ungdom (11-15 år).  Boka här 

Här hittar du avtal för IKSU tillsammans ungdom.

Avtal