Här får barnet vänja sig vid vatten och lära sig flyta.

Fokus är att lära sig flyta utan hjälpmedel på mage och rygg i 5 sekunder samt flyta på rygg med benspark 3-5 meter under kursen. Vi tränar också på att doppa huvudet. Prestationen är inte det viktigaste i vår simskola och på grund av det har vi valt att inte arbeta så aktivt med simmärken. Till varje grupp i simskolan finns dock två märken som barnen kan ta, varav ett markerar att barnet är redo att kliva upp till nästa grupp. Badvett, båtvett och isvett är också inslag i kursen.

Bra att veta

Inga förkunskaper krävs.

Kursen innehåller nio tillfällen á 45 minuter.

Deltagande i simskolan ger rätt till förtursanmälan inför nästkommande omgång av simskolan. Vid förtursanmälan gäller principen först till kvarn i de olika grupperna.  

Behöriga till förtursanmälan kommer till bokningen genom att följa den länk ni fått i ett i ett mejl under vecka 34.

Var noga med att fylla i rätt mailadress och mobilnummer i anmälan. All information kring simskolan och kursstart finns att läsa här. Genom att logga in på www.iksu.se och titta under Mina bokningar så hittar du information om vilken dag och tid din bokning gäller.

In english

Dopp och flyt. Prerequisites – None. Children do not need to be able to put their heads underwater from the start of the class.

Goals – Willing to submerge head under water, learn to float on stomach and back for 5 seconds without assistance and float on back while kicking legs 3-5 metres.

In order to join in our swimming school the child must be five years old or older. We have room for 12 children in each group.

Registration and payment is done online. When the registrations are open you will find the link below.

PRIS

1335 kr
1135 kr för förälder med giltigt IKSU-kort (minst 4 mån).

För att delta i simskola eller minisim behöver barnet vara medlem i föreningen IKSU. Medlemskapet är personligt och kostar 100 kr per kalenderår, vilket betalas via en faktura som skickas till din epost. I medlemskapet ingår en idrottsförsäkring

För att kunna nyttja medlemspris behöver anmälan till simskolan göras när du är inloggad på www.iksu.se 

 

NÄSTA OMGÅNG
Kursstart vecka 2, 2022
Anmälan startar klockan 09:00, 15 december 2021. 

 

PLATS

IKSU sport

KONTAKT

Koordinator Therese Wadebeck nås på therese.wadebeck@iksu.se 

BOKA