En anpassad, mild massageform för dig med kronisk smärta, till exempel fibromyalgi. Behandlingen är en helkroppsmassage som utförs med lätta strykningar och speciella grepp.

Medicinsk fibromassage® är en speciellt anpassad, mild massageform för dig med kronisk smärta. Behandlingsformen passar även för dig som har stressymptom eller sömnproblem och vill ha en lugn och avslappnade behandling. Behandlingen bygger på samarbete mellan klient och terapeut. Bara du vet vad din smärta innebär och massagen anpassas därför efter dig och din situation. Metoden har visat mycket goda resultat. En behandlingsomgång av Medicinsk fibromassage® bör omfatta tio tillfällen.

Tips

Går du ofta på behandling hos oss? Köp ett 5-kort som gäller på Medicinsk fibromassage 50 minuter, Klassisk massage 50 min och Taktil stimulering 50 min. Rabattkortet gäller endast på vardagar.

Du som har giltigt IKSU-kort har 10 % på priset.

Pris: 3500 kr

Att tänka på inför din behandling

  • Meddela din terapeut om du har någon sjukdom, allergi, eksem, medicinerar för något speciellt eller är gravid.
  • Kom i god tid inför din behandling.
  • Ta gärna av klocka och smycken.
  • Stäng gärna av din mobiltelefon.

Angående covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Här kan du läsa mer om vad IKSU gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Med anledning av covid-19 är våra terapeuter korttidspermitterade och vi har därför ett begränsat utbud av behandlingar just nu. 

PRIS

715 kr vardag

890 kr helg

10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort.

TID

50 minuter

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

Ring 090-71 24 60 eller boka på webben.

BOKA