En lugn beröringsmetod som ökar nivån av lugn och ro-hormonet oxytocin. En metod att pröva när allt snurrar på lite för fort, när du har svårt att sova eller känner dig orolig och ängslig.

Taktil stimulering är en erkänd beröringsmetod som via huden ökar nivåerna av hormonet oxytocin. Oxytocin frisätts och startar en god cirkel av avslappning, minskad smärta och ökat välmående. Terapeuten arbetar enligt ett bestämt mönster över hela kroppen med ett mjukt tryck motsvarande det man använder vid applicering av hudlotion. Taktil stimulering har många dokumenterat positiva effekter såsom förbättrat immunförsvar, minskad smärta, bättre sömnkvalitet, lägre stress nivåer och styrkt kroppsuppfattning.

Tips

Går du ofta på Taktil stimulering hos oss? Köp ett 5-kort på Taktil stimulering 50 minuter. Rabattkortet gäller endast på vardagar. Du som har giltigt IKSU-kort har 10 % på priset.

Pris: 3300 kr

Att tänka på inför din behandling

  • Meddela din terapeut om du har någon sjukdom, allergi, eksem, medicinerar för något speciellt eller är gravid.
  • Kom i god tid inför din behandling.
  • Ta gärna av klocka och smycken.
  • Stäng gärna av din mobiltelefon.

Angående covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Här kan du läsa mer om vad IKSU gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Med anledning av covid-19 är våra terapeuter korttidspermitterade och vi har därför ett begränsat utbud av behandlingar just nu. 

PRIS

715 kr vardag

890 kr helg


10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort.

TID

50 minuter 

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

Ring 090-71 24 60 eller boka på webben.

BOKA