För dig som behöver mjuka upp stela ömmande muskler efter ett träningspass, tina upp efter en kylig utomhusvistelse eller komma ner i varv.

I de flesta av våra omklädningsrum på plan 0 finns det möjlighet att bada bastu. Den vanligaste formen av bastu här hos oss är av den sorten där du kan reglera luftfuktigheten och den upplevda värmen genom att tillföra några skopor vatten på bastuaggregatet. Temperaturen ligger på ungefär 70 °C. Våra bastur i omklädning Las Palmas och omklädning Väst startar du med en timer och de är igång en timme. Övriga startas centralt. Vi har en torrbastu i omklädning Damer Nord-Öst. Torrbastu är en form av bastubad där du inte tillför fukt. 

Tider för bastu

I omklädningsrum 6-9 (dam och herr) är bastun igång från klockan 06:00-22:40. I omklädningsrum 1-4  finns en bastutimer så att du själv kan sätta igång bastun - det tar ca 20-30 min innan den är varm.

Bra att veta

Vi har trivselregler som sitter uppsatta utanför bastun som finns till för att alla ska trivas och få en lugn och skön stund i bastun.