För dig som har ont i kroppen och problem med begränsad rörlighet. Våra fysioterapeuter jobbar med att diagnostisera, behandla och rehabilitera besvär från muskler och leder.

Utifrån en noggrann analys och undersökning ställs en diagnos. Med diagnosen som utgångspunkt ges förklaring till dina besvär samt ett åtgärdsförslag med träning och/eller behandling. Fokus ligger på rehabiliterande träning med personligt upplägg och individuella instruktioner. Behandling kan innehålla manuella tekniker samt rådgivning kring ergonomi, hållning och hur du bäst kan hantera och förebygga dina besvär. Våra fysioterapeuter har gedigen utbildning och hög kompetens inom undersökning, funktionsbedömning och behandling.

Har du frågor eller funderingar kontakta gärna linda.pettersson@iksu.se för mer info.

Tips

Behöver du gå regelbundet hos våra terapeuter inom Fysio? Då kan våra rabattkort på 5-tillfällen vara något för dig! Följande rabattkort kan du köpa i receptionen på IKSU sport eller IKSU spa. Gäller på vardagar, du med giltigt IKSU-kort har 10 % på priset.

Rabattkort 5 tillfällen: gäller Fysioterapi och Manuell terapi, pris: 3 475 kr

Rabattkort 5 tillfällen: gäller Massageterapi, pris: 3 550 kr

Våra fysioterapeuter

Åsa Burwall
 • Leg. Fysioterapeut sedan 2005
  Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) Steg 1
  Vidareutbildning inom stabilitetsträning
  Lic. Personlig tränare

Lars Bergström
Lars Bergström
 • lars.bergstrom@iksu.se
 • 070-2036552
 • Lars har bakgrund inom elitlagsport och har bred erfarenhet inom idrottsmedicin och rörelseanalys. Han använder gärna kettlebells, skivstång, kabelmaskiner, bollar och trx-band. Att jobba med rörelseanalys och korrektiv träning är något han brinner lite extra för och är vidareutbildad inom.

Tobias Sundberg
 • Leg. fysioterapeut och Med. Dr i fysioterapi. Vidareutbildad inom idrottsmedicin, manuell terapi, biomekanik och neuromotorisk kontroll.

PRIS

710 kr vardag

10% rabatt för dig med giltigt IKSU-kort.

 

PLATS

IKSU sport
IKSU spa

 

FÖR BOKNING

RING 090-71 24 60 eller boka via webben.

Se och boka alla våra behandlingar

Våra behandlingar

Vill du överrraska någon med presentkort eller värdekort?

Våra värdekort passar också bra för nyttjande av friskvårdsbidrag.

Presentkort och värdekort