itrim viktminskning IKSU Umeå

Mat, träning och motivation med personligt upplägg och världsledande hållbara viktresultat.

Itrims viktminskningsprogram inriktar sig på beteendeförändring och minskad vikt genom individuell rådgivning, gruppträffar och träning. Programmet inleds med en viktminskningsfas där gamla vanor bryts. Därefter påbörjas en förbättringsfas där nya vanor arbetas in. Under den avslutande balansfasen ökar chansen ytterligare för att dessa vanor ska bli bestående livet ut.

Itrim säljs som ett separat tillval till ditt IKSU-kort via våra hälsorådgivare. Kontakta oss på itrim@iksu.se om du är intresserad av tillvalet. För att delta i Itrim behöver du ha ett giltigt träningskort med access heltid till någon av IKSU:s anläggningar under ditt pågående Itrim-program.  Läs mer om våra olika träningskort.

Priser Itrim

Viktminskning 24 mån - autogiro 520 kr/mån alternativt kontant 12480 kr

Viktminskning 12 mån - autogiro 620 kr/mån alternativt kontant 7440 kr

 

Grupper startar kontinuerligt från augusti till maj.

 

Välkommen att boka en enskild kostnadsfri rådgivning, där du får veta mer om programmet och möjlighet att ställa dina frågor (utan att du förbinder dig något). Kontakta oss på itrim@iksu.se för frågor och bokning av rådgivning eller boka via webben.

Vad ingår?

Träningsintroduktion och konditionstest

Här får du hjälp att komma igång med den enkla cirkelträningen i gymmet och  får även testa din kondition på ett gångband tillsammans med din hälsocoach. 

Hälsoanalys och hälsouppföljning

I inledningsskedet genomför vi en hälsoanalys där vi kartlägger ditt nuläge, mäter längd, midjemått och vikt, testar din fettprocent och ditt blodtryck. Med hälsouppföljningen följer vi upp de värden och mål som du och din hälsocoach satt upp vid hälsoanalysen.

 

Gruppträffar och individuella träffar

Vid gruppträffar utbyter vi erfarenheter, får stöd och inspiration samt kunskap om mat och motion. Vid de individuella träffarna med din hälsocoach bestämmer ni tillsammans vad dessa ska innehålla och kan välja mellan coachsamtal och träningsträffar.

Möjlighet att köpa Itrims anpassade kostprodukter

Itrim erbjuder ett brett sortiment av livsmedel anpassade till programmet för att snabbt komma igång med en varaktig viktminskning.

Bra att veta

iTrim har ett nära samarbete med ett externt medicinskt expertråd i syfte att ständigt utvärdera och utveckla programmet. 

En vetenskaplig studie av iTrims viktminskningsresultat visar att deltagarna i snitt går ner 10,9 kilo i vikt, med en midjereduktion på 11,8 cm, under de första tio veckorna. Ett resultat som består även efter två genomförda år hos iTrim. Det gör iTrims program världsledande inom varaktig viktminskning.

Du kan läsa mera om iTrim här

Hälsocoacher

Lina Strömwall
Lina Strömvall (föräldraledig)
Moa Westman
Moa Westman

PLATS

IKSU sport 

IKSU spa

ANMÄLAN till enskild kostnadsfri rådgivning:

Itrim@iksu.se

Eller boka på webben nedan

BOKA