Ta steget mot ett lättare och friskare liv.

Ditt mål kan handla om att gå ner i vikt eller att skaffa en hälsosammare livsstil. Hos oss får du en personlig coach som hjälper dig att nå dit och att förändra dina beteenden så att du långsiktigt behåller dina nya vanor.  

 

Vill du veta mer? Vi bjuder på en första rådgivning med en av våra duktiga coacher. Det är givetvis kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du kan välja att ses på plats i vårt samtalsrum eller via Teams.

Vid övriga frågor, vänd dig till itrim@iksu.se

Följ denna länk för att boka.

BOKA

Så funkar det

Du börjar med en analys av din hälsa, dina behov och personliga möjligheter på plats hos oss på Itrim. Du får en personlig hälsocoach och ni sätter tillsammans din individuella kostplan samt aktiviteter för hur du når din målvikt och stannar där.

Hälsouppföljningar och coachande samtal ingår under hela programmet.

 

Ett år kostar 740 kr/mån och två år kostar 640 kr/mån. Du betalar 640 kr/mån vid starten om du tecknar dig för två år på en gång.

Kostnad för träningskort tillkommer om du inte redan har ett träningskort på IKSU.

För dig som väljer att träna på egen hand eller på annan anläggning är kostnaden för Itrim 995 kr/månad för ett år och 895 kr/månad om du väljer att teckna dig för två år.

Bra att veta

På Itrim chansar vi inte på om vårt program fungerar eller inte. Vi vet att vårt program för viktminskning fungerar - och vi kan bevisa det.  För att säkerställa kvaliteten på Itrims tjänster finns ett expertråd bestående av Claude Marcus, Martin Neovius och Johan Sundström, alla oberoende medicinska forskare. Expertrådet fungerar som ett stöd i utvecklingsarbetet av Itrims program och tjänster och bidrar aktivt till att analysera Itrims unika hälsodatabas. Allt i syfte att få information för att utveckla programmets olika beståndsdelar och kunna visa, svart på vitt, att Itrims program verkligen fungerar.

Du kan läsa mera om iTrim här

Hälsocoach

Marléne Forsmark
Marléne Forsmark