Mat, träning och motivation med personligt upplägg och världsledande hållbara viktresultat.

Itrims viktminskningsprogram inriktar sig på beteendeförändring och minskad vikt genom individuell rådgivning, gruppträffar och träning. Programmet inleds med en viktminskningsfas där gamla vanor bryts. Därefter påbörjas en förbättringsfas där nya vanor arbetas in. Under den avslutande balansfasen ökar chansen ytterligare för att dessa vanor ska bli bestående livet ut.

iTrim säljs som ett separat tillval till ditt IKSU-kort via våra hälsorådgivare. Kontakta oss på itrim@iksu.se om du är intresserad av tillvalet. För att delta i Itrim behöver du ha ett giltigt träningskort med access heltid till någon av IKSU:s anläggningar under ditt pågående Itrim-program.  Läs mer om våra olika träningskort.

Nyhet!
Från och med september startar vi även grupper på vår anläggning IKSU spa. Boka dig på en kostnadsfri enskild informationsträff så får du veta mera om Itrims viktminskningsprogram.


Priser Itrim:

Viktminskning 24 mån - autogiro 495 kr/mån alternativt kontant 11880 kr

Viktminskning 12 mån - autogiro 595 kr/mån alternativt kontant 7140 kr

Grupper startar kontinuerligt från augusti till maj.

Välkommen att boka en enskild infoträff där du får veta mera om programmet och möjlighet att ställa dina frågor (utan att du förbinder dig något). Infoträffen är kostnadsfri.

 Kontakta oss på itrim@iksu.se för bokning av infoträff eller vid frågor!

Vad ingår?

Träningsintroduktion och konditionstest

Här får du hjälp att komma igång med den enkla cirkelträningen i gymmet och  får även testa din kondition på ett gångband tillsammans med din hälsocoach. 

Hälsoanalys och hälsouppföljning

I inledningsskedet genomför vi en hälsoanalys där vi kartlägger ditt nuläge, mäter längd, midjemått och vikt, testar din fettprocent och ditt blodtryck. Med hälsouppföljningen följer vi upp de värden och mål som du och din hälsocoach satt upp vid hälsoanalysen.

 

Gruppträffar och individuella träffar

Vid gruppträffar utbyter vi erfarenheter, får stöd och inspiration samt kunskap om mat och motion. Vid de individuella träffarna med din hälsocoach bestämmer ni tillsammans vad dessa ska innehålla och kan välja mellan coachsamtal och träningsträffar.

Möjlighet att köpa Itrims anpassade kostprodukter

Itrim erbjuder ett brett sortiment av livsmedel anpassade till programmet för att snabbt komma igång med en varaktig viktminskning.

Bra att veta

iTrim har ett nära samarbete med ett externt medicinskt expertråd i syfte att ständigt utvärdera och utveckla programmet. 

En vetenskaplig studie av iTrims viktminskningsresultat visar att deltagarna i snitt går ner 10,9 kilo i vikt, med en midjereduktion på 11,8 cm, under de första tio veckorna. Ett resultat som består även efter två genomförda år hos iTrim. Det gör iTrims program världsledande inom varaktig viktminskning.

Du kan läsa mera om iTrim här

Hälsocoacher

Sanna Vikberg
Moa Westman
Moa Westman
Lina Strömwall
Lina Strömvall (föräldraledig)

PLATS

IKSU sport 

IKSU spa (fr o m hösten 2019) 

ANMÄLAN till enskild informationsträff:

Itrim@iksu.se

Eller boka på webben nedan

Infoträffen är helt kostnadsfri

BOKA