Enkel, effektiv och tillgänglig konditionsträning på crosstrainer.

Våra crosstrainingpass innehåller en variation av raksträckor och backar i olika tempon och har ofta inslag av intervaller. Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder.

Rörelsemönstret kan liknas med löpning och skidåkning men du använder dig av en form av crosstrainer. Tuffa utmaningar blandas med lättare partier för att du ska få ha roligt och svettas på samma gång. Belastning, position och tempo varieras efter egen förmåga och på så sätt blir passet så tufft som du själv vill. Genom att engagera stora muskelgrupper ger Crosstraining en bra konditionstränande effekt. Crosstraining är inte bara bra för konditionen utan också för din balans, stabilitet och bålstyrka. Instruktören lägger själv upp sitt pass och finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. Genom det får du en varierad upplevelse och en rejäl genomkörare varje gång.

Genom att delta på våra Crosstrainingpass under perioden 4 – 10 september är du med i utlottningen av ett fint pris. Vinnaren lottas utifrån deltagarlistorna och kontaktas via e-post

Bra att veta

På IKSU plus Öbacka körs passet som kombinationspass tillsammans med Cykel. I bokningen hittar du instruktörens namn under Cykelpasset och på Crosstrainingpasset står det Kombi Cykel.

Våra Crosstrainingpass är 40 min eller 55 min.

ACCESS 

Giltigt IKSU-kort
Entré

PLATS:

IKSU sport
IKSU spa
IKSU plus Öbacka