Cykel är enkel och effektiv konditionsträning. Fartfyllda raksträckor kombineras med backar, allt för att skapa känslan av kuperad terräng. Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder.

Våra Cykelpass innehåller en variation av raksträckor och backar i olika tempon och har ofta inslag av intervaller. Tuffa utmaningar blandas med lättare partier för att du ska få ha roligt och svettas på samma gång. Genom att engagera stora muskelgrupper ger Cykel en bra konditionstränande effekt. Instruktören lägger själv upp sitt pass och finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. Genom det skapas variation i både musik och upplägg. Kombinera gärna Cykel 40 med någon av våra andra gruppträningsklasser, till exempel CXWORX®, Core Control eller BODYPUMP®.

Bra att veta

Precis som på alla våra cykelklasser väljer du själv hur du vill cykla. Innan passet hjälper vi dig med dina cykelinställningar. Observera att din benlängd kan påverka möjligheterna att få till en bra inställning.

Du kan cykla i träningsskor eller cykelskor med SPD clips. Vi svettas mycket under våra cykelpass och därför rekommenderar vi att du tar med en handduk och en vattenflaska. Passets längd är 40 min.

På IKSU plus har vi våra Cykel- och Indoor Walking-pass i samma sal. Några pass är kombinerade där du själv väljer om du vill boka cykel eller walker. Du bokar passen genom att välja Cykel eller Indoor Walking i vår webbokning.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU sport
IKSU spa