Enkel, effektiv och tillgänglig konditionsträning i grupp. Våra cykelpass innehåller en variation av raksträckor och backar i olika tempon och har ofta inslag av intervaller. Passar alla oavsett träningsbakgrund eller ålder.

Tuffa utmaningar blandas med lättare partier för att du ska få ha roligt och svettas på samma gång. Belastning, position och tempo varieras efter egen förmåga och på så sätt blir passet så tufft eller lätt som du själv vill. Genom att engagera stora muskelgrupper ger Cykel en bra konditionstränande effekt. Cykel är inte bara bra för konditionen utan också för din balans, stabilitet och bålstyrka. Instruktören lägger själv upp sitt pass och finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. Genom det får du en varierad upplevelse varje gång.

Bra att veta

Precis som på alla våra cykelklasser väljer du själv hur du vill cykla. Innan passet hjälper vi dig med dina cykelinställningar. Observera att din benlängd kan påverka möjligheterna att få till en bra inställning.

Du kan cykla i träningsskor eller cykelskor med SPD clips. Vi svettas mycket under våra cykelpass och därför rekommenderar vi att du tar med en handduk och en vattenflaska. Passets längd är 55 min.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU sport
IKSU spa