En Cykelklass som låter dig följa din egen utveckling på ett roligt sätt! Watt är ett tillförlitligt mått på din prestationsförmåga och visar hur mycket kraft du utvecklar på cykeln.

Vår puls kan variera efter dagsform men watt är alltid konstant. Genom att börja träna Cykel Watt kan du på ett mätbart och roligt sätt se din utveckling över tid. Våra instruktörer bestämmer själv sitt upplägg i form av intervaller och tempo. Upplägget hålls i minst sex veckor för att du som deltagare ska kunna se din utveckling över tid. Under passet kan du följa exakt vilken zon du ligger i, både genom att titta på siffror men också genom att följa displayens färg. Färgerna gör att du på ett tydligt och klart sätt ser om du tränar i rätt zon utifrån ditt tröskelvärde. Färgerna skapar dessutom en härlig känsla i salen och gör att det blir enklare för instruktören att guida dig genom passet.

Bra att veta

Precis som på alla våra cykelklasser väljer du själv hur du vill cykla. Innan passet hjälper vi dig att ställa in cykeln och wattmätaren. Observera att din benlängd kan påverka möjligheterna att få till en bra inställning.

Du kan cykla i träningsskor eller cykelskor med SPD clips. Vi svettas mycket under våra Cykel watt pass och därför rekommenderar vi att du tar med en handduk och en vattenflaska. Passets längd är 70 minuter.


Du behöver inte använda wattfunktionen – du får bra konditionsträning ändå.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU sport

IKSU spa

IKSU plus