För dig som är nybliven mamma och vill komma i form. Fokus ligger på att träna de djupa och stabiliserande musklerna. Barnen är med på passet.

Mamma-baby är anpassad träning för dig som är nybliven mamma. Vi möter dig där du är och tar dig vidare i din träning. Här tränar du kondition, styrka och rörlighet med fokus på de djupa och stabiliserande musklerna. Instruktören lägger själv upp sitt pass och finns hela tiden där för att guida, peppa och utmana dig. Genom det skapas variation i både musik och upplägg. Under våra Mamma-baby pass är barnen och den sociala gemenskapen lika viktig som träningen.

Förutom Mamma-baby rekommenderar vi dig följande klasser de första månaderna efter förlossningen: Indoor Walking, Cykel, Pilates och Aqua.

Bra att veta

Ditt barn får följa med på passet tills det börjar krypa. Vi har därför inte satt någon åldersgräns. Under passet tränar vi till musik där ljudnivån är anpassad till ett litet barns öron. Som med all annan träning är det individuellt när det är lämpligt att börja träna igen. Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll hos din barnmorska innan du börjar träna mer planerat. Det är självklart okej att amma i salen om så behövs. Passets längd är 55 min. 

IKSU sport och IKSU plus

Barnvagnen lämnar du utanför salen och det är därför bra att ta med en filt som barnet kan ligga på.

Om du har barnvagn med dig hänvisar vi till omklädning Helsingfors (gäller IKSU sport). För inpassering dit behöver du en speciell kod. Koden får du i receptionen. 

 

  

IKSU spa

På IKSU spa har vi ingen möjlighet att förvara barnvagnar inomhus. Om barnvagn medtas behöver den lämnas ute (vajer för fastlåsning av vagnen finns utomhus vid entréen). Mamma-baby är den enda aktivitet där åldersgränsen 16 år undantas. Barnet kan därför inte medfölja någon annanstans i huset såsom i gymmet, badet eller caféet. Damomklädningsrummet i källarplan är det omklädningsrum som står till förfogande. Skötbord finns inte att tillgå. Gruppträningssalen Terra står till förfogande för mammor och barn 30 minuter både före och efter passet. Ta gärna med en filt för barnet att ligga på.

 

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS

IKSU sport

IKSU plus

IKSU spa

VISA PASS
Kommande pass
Anläggning Tid Beskrivning Instruktör Bokningar
tisdag 2017-10-24
IKSU spa 12:30 - 13:30 Mamma baby 55 Tove Thegerström 1/15 Boka
IKSU sport 12:30 - 13:30 Mamma baby 55 Cancelled! Pass inställt 0/0 Boka
onsdag 2017-10-25
IKSU plus 09:45 - 10:45 Mamma baby 55 Jenny Röckner 0/16 Boka
IKSU spa 10:15 - 11:15 Mamma baby 55 Tove Thegerström 1/15 Boka
torsdag 2017-10-26
IKSU sport 10:00 - 11:00 Mamma baby 55 Ida Bentzer 1/30 Boka