Här får du en bred blandning av kondition, styrka, rörlighet, precision och koordination.

Vi håller till på IKSU sport. Stationsbaserad träning med en blandning av konditions- och styrkeövningar. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar. Inget Total Training pass är det andra likt men vi lovar att du får en rejäl genomkörare. Och räkna med att bli lite lerig, smutsig och blöt på köpet!

 

Total Training Ute 55

Stationsbaserad träning med en blandning av konditions- och styrkeövningar. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar. Inget Total Training pass är det andra likt men vi lovar att du får en rejäl genomkörare. Och räkna med att bli lite lerig, smutsig och blöt på köpet! Passet är 55 minuter.

 

Total Training Ute 45
Stationsbaserad träning med en blandning av konditions- och styrkeövningar. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar. Inget Total Training pass är det andra likt men vi lovar att du får en rejäl genomkörare. Och räkna med att bli lite lerig, smutsig och blöt på köpet! Passet är 45 minuter.

Bra att veta

Inget Total Training-pass är det andra likt. Räkna med att du blir smutsig och eventuellt blöt. 

Deltagare checkas in av instruktören på plats och behöver inte hämta ut sin biljett på anläggningen.

All träning sker på egen risk.

Vi kör i alla väder, så kläder efter väder.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS
IKSU sport - samling utanför entré Norr
IKSU spa -samling utanför entrén
IKSU plus Hedlunda - samling utanför entrén till Thoren Arena