Här får du en bred blandning av kondition, styrka, rörlighet, precision och koordination.

Vi håller till på IKSU sport, IKSU spa, IKSU plus och Bräntberget. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar, vilket skapar än mer variation i din träning. Inget Total Training pass är det andra likt men vi lovar att du får en rejäl genomkörare. Och räkna med att bli lite lerig, smutsig och blöt på köpet!

 

Lätt Total Training Ute 45
Stationsbaserad träning med en blandning av konditions- och styrkeövningar. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar. En lättare variant av Total Training Ute 45. Passet är 45 minuter.

 

Total Training Ute 55

Stationsbaserad träning med en blandning av konditions- och styrkeövningar. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar. Inget Total Training pass är det andra likt men vi lovar att du får en rejäl genomkörare. Och räkna med att bli lite lerig, smutsig och blöt på köpet! Passet är 55 minuter.

 

Total Training Ute 45
Stationsbaserad träning med en blandning av konditions- och styrkeövningar. Övningarna utförs med kroppsvikt, stenar, däck, grenar – det är bara kreativiteten som sätter gränser. Väder och underlag varierar. Inget Total Training pass är det andra likt men vi lovar att du får en rejäl genomkörare. Och räkna med att bli lite lerig, smutsig och blöt på köpet! Passet är 45 minuter.

 

Bra att veta

Inget Total Training-pass är det andra likt. Räkna med att du blir smutsig och eventuellt blöt. 

Ta med pannlampa och reflexväst.

Vi rekommenderar att använda dubbskor.

Deltagare checkas in av instruktören på plats och behöver inte hämta ut sin biljett på anläggningen.

All träning sker på egen risk.

Köldgräns -15 grader.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Entré

 

PLATS
IKSU sport - samlingsplats, utanför entré Norr
IKSU spa - samlingsplats, utanför entrén
IKSU plus - samlingsplats, utanför entrén
Bräntberget - samlingsplats vid utegymmet längst ner i backen