Gym Umeå IKSU sport

På IKSU sport har du tillgång till ett av Europas mest välutrustrade gym. Här kan du styrketräna med hjälp av våra maskiner och fria vikter. Vi erbjuder flera typer av styrkeutrustning för alla från nybörjare till Olympiska lyftare, plus en komplett cirkelträningsyta med automatiserad tidtagning.

Stort gym med ett myller av maskiner, fria vikter, cirkelgym och stretchytor. Här hittar du allt du behöver i ett komplett gym. Vi har bara modern utrustning från välkända varumärken som t ex. TechnoGym, Life Fitness, och Eleiko

Våra personliga tränare kan också bokas för att hjälpa dig med din styrketräningsteknik eller lägga upp ett träningsprogram för att nå dina mål. Du hittar en komplett förteckning över vår styrkeutrustning nedan.

Gymmet på IKSU sport är stundtals välbesökt, men det finns tidpunkter då det är lugnare. Länken nedan ger dig en fingervisning om besökstätheten - men kom ihåg att den kan variera under olika tider på året och andra tillfällen.

Bild på beläggningstäthet

Tänk på att

Sprita alltid dina händer innan du börjar använda utrustningen
Plocka alltid tillbaka vikter som du har använd och ställ tillbaka dem på angiven plats.
Torka av maskinen du använt.
Lämna aldrig lösa vikter på maskinen eller på stängerna.

Våra maskiner används väldigt mycket och går sönder ibland. Om du upptäcker en felande maskin så är vi mycket tacksamma för att du antingen skannar QR-koden som finns på den gula lappen på maskinen för att felanmäla  från din mobiltelefon. Eller uppger numret som finns på maskinen till receptionen, vår personal, eller i ”Förslag och synpunkter” terminalerna i gymmet. Då kommer ärendet till våra servicetekniker så fort som möjligt.

ACCESS

Giltigt IKSU-kort
Endags entré

 

PLATS

IKSU sport