Ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar finns på IKSU spa. Du som medlem har 10% rabatt på våra behandlingar.

Klassisk ansiktsbehandling

Behandlingen inleds med hudanalys och anpassas efter hudens behov. Därefter rengöring med djupverkande peeling, rengöring av porer samt fuktgivande och närande ansiktsmask anpassad efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage och vårdande dagcrème.

ANDA ansiktskur

En upplevelse för din hud och sinne med ANDA-serien från Kerstin Florian. Optimerar hudens fuktbalans, utjämnar och ger fasthet. Serien är vegansk och ekologisk och passar alla hud typer framför allt den mest känsliga. Behandling inleds med rengöring, enzympeeling och serum-mask, under tiden den verkar ges en rogivande massage för hårbotten och armar. Avslutas med Gua Sha massage och anpassade ANDA-produkter efter dina behov.

Hud i Balans

När huden behöver en uppfräschning, med balans av fukt, näring och lyster. Behandlingen inleds med ansiktsrengöring, därefter görs en peeling och en närande ansiktsolja masseras in med Gua sha massage. En ansiktsmask appliceras och en härlig avslappnade hand- och armmassage utförs. Behandlingen avslutas med ett djupverkande serum, dagkräm och ögonkräm.

Correcting pro peel

För en klarare och jämnare hy. Denna ansiktsbehandling med multisyrapeeling ger omedelbara resultat med fin lyster och jämnare hudton. Orenheter och torr hud behandlas effektivt vilket ger en smidig och klar hudyta. Fina linjer och porer förminskas. Djuprengöring och toning av huden följs av en akupressurmassage och aktiva specialprodukter. Behandlingen rekommenderas som kur.

Denna behandling rekommenderas inte under maj- augusti, multisyrapeelingen gör huden extra känslig för sol.

Fransar och bryn

Plockning av bryn
Välformade och färgade ögonbryn ger ditt ansikte ett lyft. Ansiktet ramas in på ett smickrande sätt och blicken öppnas upp.

Brynfärgning inkl plockning
Ögonbrynen färgas och formas för att framhäva din ansiktsform, allt efter dina egna önskemål. Resultatet varar cirka 4 - 6 veckor.

Fransfärgning
Öppnar upp din blick och ge dina ögon en vacker inramning. Perfekt för dig som vill slippa använda mascara. Resultatet varar cirka 4 -6 veckor.

Frans och brynfärgning inkl plockning
Färgade fransar framhäver och ramar in dina ögon. Perfekt för dig som vill slippa använda mascara. Ögonbrynen färgas och formas för att framhäva din ansiktsform, allt efter dina egna önskemål. Resultatet varar cirka 4 - 6 veckor.

Att tänka på inför din behandling

  • Har du kontaktlinser så ta ut dem innan färgning.
  • Tvätta gärna av din ögonmakeup innan fransfärgning.
  • Informera din terapeut om eventuell allergi eller eksem.
  • Meddela din terapeut om du har någon sjukdom, allergi, eksem, medicinerar för något speciellt eller är gravid.
  • Kom i god tid inför din behandling.
  • Ta gärna av klocka och smycken.
  • Stäng gärna av din mobiltelefon.