Fysioterapi

Krånglar kroppen? Våra terapeuter är redo att hjälpa dig på IKSU sport och IKSU spa. Du som medlem har 10% rabatt på våra behandlingar.

Fysioterapi

För dig som har ont i kroppen och problem med begränsad rörlighet. Utifrån en noggrann analys och undersökning ställs en diagnos. Med diagnosen som utgångspunkt ges förklaring till dina besvär samt ett åtgärdsförslag med träning och/eller behandling. Fokus ligger på rehabiliterande träning med personligt upplägg och individuella instruktioner. Behandling kan innehålla manuella tekniker samt rådgivning kring ergonomi, hållning och hur du bäst kan hantera och förebygga dina besvär. Våra fysioterapeuter har gedigen utbildning och hög kompetens inom undersökning, funktionsbedömning och behandling.

Massageterapi

Massageterapi passar för såväl akuta som långvariga muskulära besvär. Exempel på besvär som behandlas med goda resultat är musarm, nackspärr, kontorsaxlar, ländryggsbesvär, allmän muskelstelhet och begränsad rörlighet. Massageterapi kan även vara friskvårdande och verka förebyggande. Ett flertal olika massage- och muskeltöjningstekniker, muskeltester och eventuellt kan laser och tejpning ingå i en behandling. Du får också råd om vad du själv kan göra för att underlätta och förebygga dina besvär. 

Manuell terapi

Manuell terapi är en behandling som ges av naprapater, fysioterapeuter och kiropraktorer i syfte att förbättra kroppens rörlighet. Behandlingen passar både vid långvariga och mer akuta besvär med stela ryggar, muskler och leder. Riktade övningar förlänger effekten av behandlingen och hjälper dig återfå god funktion. Vår fysioterapeut har lång erfarenhet inom undersökning, funktionsbedömning och behandling samt är vidareutbildad inom bland annat rörelseanalys, korrigerande träning och idrottsmedicin. 

Boka Nybesök vid din första bokning, därefter Återbesök.

Klippkort

Går du ofta på behandling hos oss? Köp ett rabattkort med 5 tillfällen (gäller endast vardagar). Medlem med aktivt IKSU-kort har 10% rabatt på ordinarie pris.

  Ordinariepris per tillfälle med klippkort
5 x Massageterapi 50 min 750 kr
5 x Fysioterapi och Manuell terapi 50 min 730 kr

 

Fysioterapeuter

Tobias Sundberg

Leg. Fysioterapeut och Med. Dr i fysioterapi.

Vidareutbildad inom idrottsmedicin, manuell terapi, biomekanik och neuromotorisk kontroll.

Lars Bergström

Leg. Fysioterapeut

Lars har bakgrund inom elitlagsport och har bred erfarenhet inom idrottsmedicin och rörelseanalys. Han använder gärna kettlebells, skivstång, kabelmaskiner, bollar och trx-band. Att jobba med rörelseanalys och korrektiv träning är något han brinner lite extra för och är vidareutbildad inom.

Åsa Burwall

Leg. Fysioterapeut

Legitimerad sedan 2005 Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) Steg 1 Vidareutbildning inom stabilitetsträning Lic. Personlig tränare

Massageterapeuter

Camilla Åström

Massageterapeut

Erica Stensson Hofverberg

Massageterapeut

Viktoria Löfvenberg

Massageterapeut