Dance

De flesta av våra dansinspirerade pass hittar du på IKSU sport, men LES MILLS DANCE™ finns även på IKSU spa

Dance

En rolig form av konditionsträning som innehåller dansinspirerade stegkombinationer. Till medryckande musik tränar vi både kondition, smidighet och rörlighet. Både hopp och snurrar kan förekomma och tempot kan bitvis vara ganska högt. Koreografin byggs upp stegvis och metodiskt i olika moment, för att det ska vara lättare att följa med.

Dance Fusion

Du får möjlighet att dansa olika stilar, träna kondition och koordination och utmana dig själv att vara här och nu. Det är en dansklass där du får släppa på spärrarna och bara ha roligt under din träning. De dansstilar du får testa på är till exempel Jazz, Feminine Vibe, Contemporary, Urban Afro, Chairdance, Reggaeton och Streetdance.

LES MILLS DANCE™

Passet är ett förkoreograferat danspass från Les Mills med hög energi! Varje klass har innovativa dansrörelser som samverkar med musik inspirerad från en mängd olika dansgenrer.

Passet är 45 minuter och innehåller 10 fristående låtar, inspirerade av globala dansgenrer och designade av dansare.

LES MILLS DANCE är enkel att bemästra och ett bra alternativ för dem som vill förbättra sina dansfärdigheter samtidigt som de får en bra träningseffekt - eller för alla som älskar att dansa.

Dans på IKSU sport