Dans

Du kan träna olika dansformer på alla våra anläggningar.

Dance

En rolig form av konditionsträning med dansinspirerade stegkombinationer. Till medryckande musik tränar du kondition, smidighet och rörlighet. Både hopp och snurrar kan förekomma och tempot kan bitvis vara ganska högt. Koreografin byggs upp stegvis och metodiskt i olika moment för att det ska vara lättare att följa med.

Dance Fusion

Här får du möjlighet att dansa olika stilar, träna kondition och koordination och samtidigt utmana dig själv i att vara här och nu. 
En dansklass där du kan släppa spärrarna och bara ha roligt till dansstilar som till exempel Jazz, Feminine Vibe, Contemporary, Urban Afro, Chairdance, Reggaeton och Streetdance..

LES MILLS DANCE™

Ett internationellt danspass från Les Mills med hög energi.Under 45 minuter dansar du till 10 fristående låtar, alla inspirerade av globala dansgenrer och designade av dansare. LES MILLS DANCE™ är ett pedagogiskt och bra val för dig som vill förbättra dina dansfärdigheter och samtidigt komma i form - eller bara för att du helt enkelt älskar att dansa! Precis som i övriga träningsformer från Les Mills byts musik och koreografi ut var tredje månad. Läs mer på www.lesmills.com  

Dans på IKSU sport

Zumba®

Zumba® är en dansklass med inspiration från de latinamerikanska dansstilarna och tilltalar dig som gillar att dansa och träna kondition.  
Heta latinamerikanska rytmer som cumbia, salsa, samba och merengue har kombinerats med läckra danssteg som tränar hela kroppen. Instruktören guidar dig in i dansen och du får möjlighet att släppa loss på dansgolvet på ett enkelt och tillåtande sätt. Det är så kul att man inte ens tänker på att man tränar! Stämningen är varm, glad och tillåtande. Inga förkunskaper krävs.

Zumba® Step

Zumba® Step är en dansklass på stepbräda med fokus på konditionsträning, att stärka ben och sätesmuskulatur till härlig musik och mycket glädje! Vi kombinerar den ursprungliga formen av Zumba® med klassiska zumbasteg och anpassar koreografin för att arbeta med stepbräda. Passet finns på IKSU spa.