Familj

Våra familjepass hittar du på IKSU sport och IKSU spa. För anläggningsspecifikt utbud - se aktuellt schema.

Familj Total Training

För barn 6-10 och deras föräldrar. Funktionell träning med en bred blandning av kondition, styrka, balans, rörlighet och koordination. Fokus är tillsammanskänsla och rörelserikedom! Passen är stationsbaserade och deltagarna övningarna görs i eget tempo. Övningarna utförs till största del med kroppsvikt men vi använder också t ex medicinbollar och TRX-band.

Familj Gympa

För barn mellan 2-6 år med föräldrar. Häng med på härlig rörelseglädje. Finns på IKSU sport och IKSU spa

Familj Hinderbana

För barn 2-6 år med föräldrar. Första lördagen varje månad körs Hinderbana på Familj Gympa på IKSU sport.

 

Familj Simning

Under familjesimmet justeras djupet i Bottenviken på IKSU sport så att det passar för barn. Du som förälder har ansvar för ditt/dina barn när ni badar tillsammans. Vänligen respektera tiden för familjesimmet. Övrig tid är Bottenviken avsedd för motionssimning och ledarledda aktiviteter. Familjesimmet är gratis för dig med giltigt IKSU-kort med access till IKSU sport. Du betalar endast för ditt/dina barn. 

Söndagar klockan 12:20 -15:00. 

Bra att veta

Du som vuxen bokar din plats. Du kan ta med 1-2 barn per bokad plats.

På IKSU sport ingår familjepassen i utbudet för kortet IKSU tillsammans barn. Om ditt barn inte har IKSU-kort betalar ni entré för barnet/barnen.

På IKSU spa betalar ni entré för barnet/barnen. Entrén gäller endast för avsedd aktivitet, dvs i övriga anläggningen gäller 11 års åldersgräns.

Instruktören finns som stöd under passet och guidar genom övningarna.

Filtrera på Familj i bokningen så hittar du alla våra pass.