Step

Du hittar en flera olika steppass på våra anläggningar IKSU sport och IKSU spa. För anläggningsspecifikt utbud - se aktuellt schema.

Step

Konditionsträning på steplåda med olika stegkombinationer till inspirerande musik. Passar dig som kanske har tränat med steplåda tidigare. Nivån är något lättare än StepDance, men har ändå en del utmanande stegkombinationer.

StepBas

Koreografin bygger på enkla grundsteg som metodiskt och stegvis lärs ut. På slutet av klassen, sätts alla stegkombinationer ihop till en helhet och du som deltagare får möjlighet att släppa loss. 

StepDance

Här är stegkombinationerna är mer avancerade och inspirerade av olika dansstilar. Instruktören guidar dig in i en dansant och utmanande klass.

Stepmuskel

Här jobbar vi med varierande och enkla stegkombinationer på steplåda varvat med styrkeövningar. Under styrkedelarna används både vikter och din egen kroppsvikt som redskap. Viss vana av step är att rekommendera, men inget krav

Bra att veta

Steplådan kan ställas in i olika höjder.
Ibland lägger instruktören in en styrkedel i slutet av klassen. Då används både vikter och din egen kroppsvikt som redskap.