Total Training

Du kan träna Total Training på alla våra anläggningar.

Total Training

Högintensiv funktionell träning med en bred blandning av kondition, styrka, rörlighet, precision och koordination. Passen är stationsbaserade och du utför övningarna i ditt eget tempo. Övningarna utförs med kroppsvikt, stänger, medicinbollar, kettlebells med mera. Vi rekommenderar viss träningsvana. Passet finns som 45 och 55 minuter samt som Lätt.

Total Training Cardio

Stationsträning i intervallform med hög intensitet. Funktionell träning med både styrke- och konditionsmoment Passen har stor formbarhet och passar alla, oavsett tidigare träningserfarenhet. Du sätter själv tempot i utförandet och därmed din egen utmaning för träningen!

Total Training Mobility

Mobility innebär att du tränar flexibilitet, stabilitet, ledstyrka och kroppskontroll. Syftet är att bibehålla eller öka rörligheten och bli stark i hela rörelseomfånget. Det ger dig förutsättningar att få ut mer av din träning men också att bli mer hållbar i din vardag. Upplägg och övningar känns igen från Total Training (eller annan träning). Skillnaden blir vad vi fokuserar på och vilka vikter vi använder.

Bra att veta

Inget Total Training-pass är det andra likt. Ta med vattenflaska för det är ett svettigt och tungt pass.