Gym och kondition

På IKSU:s alla anläggningar finns gym med konditions- och gymmaskiner samt fria vikter

IKSU sport

Här finns vårt största gym med ett myller av maskiner, fria vikter, cirkelgym och stretchytor. För uppvärmning eller konditionsträning kan du välja bland cyklar, löpband, stepmaskiner, crosstrainers, roddmaskiner, skidergometrar, en armcykel och en kajak-paddelmaskin. Utrustningen kommer från välkända varumärken som t ex. TechnoGym, Life Fitness, och Eleiko.

IKSU spa

Här finns ett komplett utrustat gym som passar såväl nybörjare som erfarna lyftentusiaster med maskiner och fria vikter. För konditionsträningen finns cyklar, löpband, crosstrainers, roddmaskin och skierg. Utrustningen kommer från TechnoGym, Life Fitness, och Eleiko.

IKSU plus Hedlunda

I gymmet hittar du framför allt öppna ytor med fria vikter och flexibel utrustning anpassad för både motion och prestation. Du hittar löpband, roddmaskin och skierg för konditionsträningen.

IKSU plus Öbacka

Träna med vacker utsikt över Umeälven. Här finns både styrke- och konditionsmaskiner samt fria vikter från huvudsakligen Life fitness, Hammerstrenght och Eleiko. 

Tänk på

Sprita händerna innan du använder utrustningen.
Ställ tillbaka det du använt på rätt plats. 
Torka av maskinen efter dig.
Lämna aldrig lösa vikter på maskiner eller stänger.

Felanmälan

Om du upptäcker en trasig maskin är vi glada om du skannar QR-koden som finns på den gula lappen på maskinen för att felanmäla den via din mobiltelefon. Då kommer ärendet till våra servicetekniker så fort som möjligt.