Personlig träning

Extra inspiration eller om du känner dig vilsen i träningsdjungeln. Här hittar du klippkort och alla våra olika möjligheter.

Personlig träning

Personlig träning för funktion och prestation
Det finns många olika anledningar att träna som till exempel för att må bra, för att prestera bra eller bara en social grej. Vilken är din anledning? Vi kan hjälpa dig på vägen, oavsett om ditt mål är att ha en fungerade kropp i vardagen, att bli en bättre löpare eller att lyfta mer vikt.

Träna för att må bättre
Känner du dig trött och orkeslös i vardagen eller behöver du stärka upp för att inte få ont i kroppen? Vi hjälper dig i din träning för att du ska kunna må bättre i kroppen eller känna dig piggare och starkare i vardagen.  

Träna för att prestera bättre
Håller du koll på tiden i löparspåret eller hur mycket du lyfter? Eller håller du på med en idrott eller ska du göra klassikern? Vi hjälper till att förbättra din teknik, effektivitet och säkerhet i träningen samt utvecklar dina fysiska förmågor inom styrka, kondition, rörlighet och koordination för att du ska kunna prestera bättre.

Roligare att träna med en kompis
Tycker du att det är roligare att träna tillsammans med någon, t.ex. en kompis eller partner? Då kan ni boka PT duo och träna tillsammans med en PT som coachar er.

Har du frågor eller funderingar kontakta gärna linda.pettersson@iksu.se för mer info.

Personlig simträning

Vill du utveckla simtekniken, simma snabbare eller lära dig ett nytt simsätt? Med en personlig simtränare får du som redan är simkunnig tips för att nå dina mål.

Dina förutsättningar och mål är utgångspunkten för träningen. Du får en expert att rådfråga, bli inspirerad och coachad av i bassängen på IKSU sport. 

Vi erbjuder simtester för dig som behöver uppvisa intyg (t.ex. polis- & brandmansutbildning).

PT tillsammans

Det är så mycket roligare att träna tillsammans! För vårdnadshavare/myndig person tillsammans med ett barn som har medlemskapet IKSU Tillsammans ungdom (11-15 år).

IKSU:s personliga tränare inspirerar och lägger upp träning skräddarsydd och anpassad utifrån barnets ålder, men väver in övningar som även är utmanande för dig som vuxen.

PT konsultation

Har du frågor och funderingar kring din träning eller hur du ska nå ditt träningsmål?

På detta konsultationssamtal hjälper vi dig med att få svar på dina frågor och med hur du kan ta din träning framåt. Samtalet är 25 minuter.

Träningsupplägg

Vill du komma igång eller ta din träning till en ny nivå?
Vi hjälper dig med ett noggrant planerat, strukturerat och individuellt anpassat träningsupplägg för att du ska kunna nå dina mål. Du träffar din PT vid två tillfällen. Vid den första träffen gås förutsättningar, förväntningar och målsättningar igenom. Vid den andra träffen går du och din PT igenom ditt träningsupplägg. Du väljer mellan två olika nivåer på ditt träningsupplägg.

  • Träningsupplägg
    Vänder sig till dig som tränar några gånger i veckan. Du tränar för att må bra eller för viss prestation. Det kan till exempel vara ett 2-splittat träningsupplägg eller ett kombinerat gym- och gruppträningsupplägg.

  • Träningsupplägg avancerad
    Vänder sig till dig som tränar ofta och vill ha ett mer avancerat träningsupplägg. Du tränar för att prestera bättre och har en tydlig målsättning med din träning. Det kan till exempel vara ett 3-splittat träningsupplägg eller periodisering av träning.

 

Bra att veta
Två PT-tillfällen á 50 minuter, däremellan gör PT:n ditt träningsupplägg

Kontakt
Linda Pettersson, linda.pettersson@iksu.se

Klippkort personlig träning

Behöver du mera tid än bara ett tillfälle kanske ett klippkort något för dig. Medlem med aktivt IKSU-kort har 10% rabatt på ordinarie pris.

Klippkort Personlig träning
Personlig träning 50 minuter Ordinarie pris per tillfälle
1 tillfälle 895 kr
5 tillfällen 795 kr
10 tillfällen 795 kr
20 tillfällen 750 kr
30 tillfällen 700 kr