Om IKSU volleyboll

IKSU volleyboll vill hålla volleybollen i Umeå levande och kunna erbjuda träning på hög nivå. Våra spelare spelar ett stor antal matcher varje säsong, allt ifrån lokala cuper till SM-spel. Idag har vi ett damlag i elitserien och div2 Norr samt ett relativt nystartat herrlag i div2

Vår ambition är att kunna erbjuda volleybollintresserade ungdomar i Umeåregionen en väg in i sporten samt bana vägen för elitsatsningar.
Vi spelar matcher och deltar i turneringar både i länet men även längre söderut så att våra spelare får möta mer utmanande motstånd och tillägna sig matcherfarenhet.
Ambitionen är att även se till att alla våra spelare har fått tillfälle att gå både tränar- och domarutbildningar.
Många av våra spelare är aktiva inte bara inom IKSU volleyboll utan även inom IKSU beachvolley. I dagsläget har vi inget herrlag men vi hoppas att i framtiden kunna få igång även den verksamheten.

Engagera dig

Utöver matcher och träningar, så utför våra sektionsmedlemmar ett antal föreningsjobb såsom t.ex. försäljning av rabatthäften, träningskläder samt ett antal interna uppdrag som bl.a. funktionärer vid tävlingar och matcher. Befintliga och blivande sektionsmedlemmar är varmt välkomna att engagera sig som ledare, funktionär vid hemmamatcher/cuper eller hjälpa till med diverse organisatoriska uppdrag. Fråga oss så berättar vi mer.

Sektionsstyrelse

Lina Pekula

Sektionsordförande

Amanda Granberg

Sektionskassör

Felicia Granberg

Lagrepresentant Elit & Sponsoransvarig

Emilia Magnusson

Lagrepresentant Div2 Damer & Styrelseledamot

Cornelius Penno

Lagrepresentant Div2 Herrar & Styrelseledamot

Cornelia Kjellstedt

Tränare elit & styrelseledamot

Max Larsson

Spelare Div2 Herr & Styrelseledamot

Lars-Göran Granberg

Styrelseledamot

Lennart Jonsson

Styrelseledamot