2016-12-08 -     Nyhet   Artiklar

Följ med på en liten tillbakablick på något av allt det som hände under 2016.

I januari kom en ny klättervägg upp i entrégatan på IKSU sport och under året har det hållits både nybörjarkurser och tävlingar på den. På SM-veckan skördade IKSU kampsport framgångar och simskolan för barn och vuxna drog igång igen.

I februari hade IKSU hela 22 347 medlemmar. En ny webbplats lanserades och IKSU alpin ordnade resa till Studentski i Hemavan.

På årsmötet i mars utsågs Andreas Harnesk till årets IKSU:it 2015 och den första söndagen körde sedvanligt många medlemmar Vasaloppet, både på cykel och i Indoor Walking. IKSU volley vann division 2 och IKSU:s fysioterapi uppdaterade sina kunskaper om löpsteget, redo att hjälpa alla löpsugna under våren.

I april utbildades ett gäng nya gruppträningsinstruktörer i olika träningsformer och när vårsolen tittade fram fanns IKSU:s hudterapeuter redo att hjälpa till att förbereda ditt ansikte.

Maj dök upp med framgångar på student-SM i simning. Multisporttävlingen Campusknäcket avgjordes och på IKSU spa ordnades familjedag.

Med skolavslutning och syrener kom juni. IKSU bjöd på sommarträning i Vänortsparken och öppnade Bratislava på IKSU sport. Det gjordes också underhåll i bassänger och squashhallar. Visste du förresten att Nordsjön på IKSU sport innehåller hela 500 000 liter vatten.

I semestermånaden juli varvades hängmattehäng med gruppträningspass både utomhus i parken och inomhus.

I augusti arrangerades finalen på Swedish Beach Tour och IKSU frilufts släppte höstens turprogram., Efter mycket pussel och planering färdigställdes schemat med de 460 gruppträningspass/vecka som erbjuds på IKSU:s anläggningar under högsäsong.

I september sjöd det av rörelse i nästan alla hörn på IKSU:s anläggningar, som är nästan fyra fotbollsplaner stora. IKSU kampsport utökade barn- och ungdomsverksamheten och IKSU innebandy startade sin säsong.

Den varma hösten gled över i oktober då Inspirationsdagen hölls på IKSU sport, en dag fylld av glädje och träning. Det arrangerades medlemskväll på IKSU spa, barnpassningen fick ny lokal på IKSU sport och IKSU frilufts firade 40 år.

I november kom vintern tidigt på besök och intresset för årets Snömässa var stort. IKSU klättring arrangerade Novemberdraget och gruppträningen bjöd på nytt danspass i form av Dance Fusion.

I årets sista månad december drog IKSU alpin iväg på säsongens första resa. En ny rekreationsyta på IKSU spa blev färdig och verksamheten planerade för ett nytt härligt träningsår med IKSU.