Kittelfjäll är enligt ryktet Sveriges svar på St:Anton. Snösäkert, raviner och vita skogar. 37st offpistnedfarter och gränslöst med alternativ. Följ med till "The true home of #skilovers"!

Mer behövs nästan inte nämnas för att förstå att denna lilla by är ett mekka för offpiståkaren. Inte sugen på offpist? Kittelfjäll bjuder även på magisk manchester för den som vill utnyttja carvingsvängarna till fullo. Det är inte för intet som Kittelfjäll utger sig för att vara ”True home of skilovers”. Här finns nämligen något för alla åkare.

Efter en dag på fjället kanske det passar att runda av med en pizza med vännerna på afterskin? Om inte något av de andra alternativen lockar. Ja, det finns en del att välja på i den lilla byn. Allt från grillat på glödhet lavasten till klassisk mat på lokala råvaror. Om inte du själv väljer att laga mat det vill säga.

Häng med en helg till Kittelfjäll. Skönt häng, skidåkning och fina vyer är upplagt för succé. Avfärd fredag och hemkomst söndagkväll. Klart du ska med! Skynda boka en utav de 15 exklusiva platserna och upptäck om Kittelfjäll lever upp till de högt ställda förväntingarna.

Praktiskt:
Avfärd från IKSU sport fredag eftermiddag och ankomst till Kittelfjäll under kvällen. Under lördag och söndag åker vi skidor/snowboard/telemark/pulka/stjärtlapp och har det nice. Söndag eftermiddag bär det av tillbaka mot Umeå.

 

PRIS:

2495:- inkl. buss, boende och 2-dagars liftkort.

PLATS: 

Kittelfjäll

TID:

20-22 mars 2020

Bokning:

Biljetter finns HÄR

Bokningsvillkor