Foto: Joel Boman

Häng med oss på en härlig helg med knastrande skidåkning i tidiga vintersolens sken blandat med pepparkakor och glögg. Efter en lång sommar kickstartar vi vintern med en resa till riktiga fjäll, Hemavan.

Maximera julkänslan med den (enligt oss) oslagbara kombinationen av vintersäsongens första svängar, pepparkakor och glöggmys. Hemavan är skidorten som erbjuder oss just detta!

Avfärd

Vi kommer att åka buss från IKSU Sport fredag eftermiddag 10/12 och anlända till Hemavan sent samma dag efter cirka fem timmars bussfärd.  När vi vaknar på lördagen väntar två härliga dagar av utförsåkning, vintermys och skönt häng innan vi åker tillbaka mot Umeå på söndag 12/12 efter liftarna stängt.

Boende

Under helgen bor vi i fyrbädds- eller sexbäddsstugor som är utrustade med kök, badrum och allrum med all möjlighet att maxa julmysfaktorn. Stugorna ligger ett stenkast från liften och har nära till livsmedelsbutik. 

Skidåkning och aktiviteter

Skidbackarna är öppna 10:00-16:00 och det finns skidbackar för varje nivå. Vi som är ledare för denna resa har flera vintersäsongers erfarenhet som skidinstruktörer och kommer att erbjuda våra bästa tips i skidbacken för dem som är intresserade. 

Skiduthyrning

Det kommer finnas möjlighet att hyra hela eller delar av skidutrustning.

 

Missa inte möjligheten att få julkänslan och säsongsstart till ett förträffligt pris för dig och dina kompisar! 

 

Hemavan

Mer information om Hemavan hittar ni på deras hemsida. Här finns nyheter om väder, information om backarna, aktiviteter att testa och mycket mer.

https://www.hemavantarnaby.com/

Pris: 

SEK 1995:- inkl. buss, boende och liftkort

Plats: 

Hemavan

Datum: 

10:e - 12:e December 2021

Bokning:

Resan är slutsåld men du kan anmäla dig till reservlistan för att få en plats vid eventuella avbokningar. 

Anmäl till reservlista

Bokningsvillkor