Foto: Joel Boman

Tyvärr har vi valt att ställa in denna resa med tanke på rådande situation med covid-19

I Hemavan finns möjlighet för alla skidåkare; pister i alla svårighetsgrader, Snowpark, Ski- och Bordercrossbana och 30 km längdspår för den som vill.

Snowpark/Skicross

Hemavans Snowpark är norra Sveriges längsta och mest utvecklade park med rails och hopp för både nya som för mer rutinerade jibbers. Skicross går ut på att ta sig ner för en bana byggd med hinder så fort som möjligt och i Hemavan har de svenska Skicrosslandslaget designat banan för den optimala känslan av vad sporten går ut på.

Längdspår

För dig med lite mer fart i benen finns i Hemavan och Tärnaby tillsammans 40 km av längdspår. Här finns fina turer på fjället, snabba skatespår och så klart elljusspår för nattugglan.

Student Ski

Student Ski är en helg då Hemavan öppnar upp sitt system för studenter runt om norra Skandinavien. Långhelgen är proppfylld med aktiviteter och tävlingar för ära och priser att ta del av. Kanske den mest ärofyllda tävlingen är Mr. och Mrs. Studentski. Under helgen utnämns en student till årets vinnare, för att tävla gäller de att vara med och sprida glädje med sin närvaro.

Självklart är de inte bara skidåkningen och dagsaktiviteter som man följer med till Student Ski för. Under kvällarna har flera barer öppet för möte av nya vänner och glädja sig i ungdomen.

Boende

Boendet är i olika storlekar av stugor, varierande från 10 bäddars till 4 bäddars. Alla stugor innehåller kök, badrum och mysfaktor. Stugorna är placerade runt om i Hemavan och aldrig längre än några hundra meter från en lift.

Missa inte årets roligaste resa för dig och dina vänner till ett förnämligt pris! 

Mer information om Hemavan hittar ni på deras hemsida. Här finns nyheter om väder, information om backarna, aktiviteter att testa och mycket mer.

 

 

PRIS:

SEK 2795 inkl. buss, boende och liftkort.

PLATS: 

Hemavan 

DATUM: 

26:e - 30:e januari 2022

BOKNING:

Inställd pga rådande situation med covid-19

 

Bokningsvillkor