Topptur Hemavan

Upplev Hemavan bortanför liftsystemet, njut av vackra vyer och öppna vidder för att sedan åka ner för en av alla de toppar som Hemavan området bjuder på!

Premiärturen av den här resan gick förra året och såklart är den tillbaka även i år. Återigen riktar sig den här resan till dem som föredrar att jobba för sina svängar ”Earn your turns” istället för att åka lift. Den riktar sig även till dem som har erfarenhet av toppturande sedan tidigare. En minibuss kommer rulla västerut mot Hemavan på fredag eftermiddag den 31a mars. Sedan sätts stighudarna på och under lördag och söndag kommer vi gå på heldags toppturer med guide som kommer att leda oss till de bästa åken som finns för dagen. För att delta på turerna så måste alla vara utrustade med lavinutrustning. Det får man antingen ta med sig själv eller hyra på plats. Vi kommer att bo alla tillsammans i en modern stuga med bastu.  

Detta kommer att bli en grym helg för dig som vill träffa likasinnade och vill utforska vad det finns för skidåkning utanför liftsystemet! Ta chansen och följ med!  PRIS:

 

PLATS:

 

DATUM:

 

Mer information kommer!