Kendo, den japanska kampsporten där du fäktas med shinai (bambusvärd). En sport för hjärna, hjärta och kropp. Kom och svettas med IKSU kendo.

IKSU arrangerar Kendo-SM 2023

IKSU kendo hälsar tävlande och publik välkomna till Kendo-SM i Umeå Energi Arena (Gammliahallen) den 11-12 november 2023! Senast vi arrangerade SM var 2005 och det är en stor ära att återigen få arrangera SM.

All information hittar du under fliken SM2023 i menyraden. Varmt välkomna till Umeå och SM 2023!

Media

För frågor, kontakta oss gärna på info@iksukendo.se och följ oss i sociala medier.


Möjlighet att prova naginata

IKSU kendo introducerar Naginata höstterminen 2023. Sektionen subventionerar träningsavgiften med 50% första året för ungdomar (under 19år ) och befintliga medlemmar i sektionen. För mer information och anmälan, se länk för betalning nedan. Välkommen att kontakta oss på info@iksukendo.se vid eventuella funderingar. Naginata genomförs med stöd från SB&K och RF-SISU-Västerbotten tillsammans med föreningarna Umekawa och KFUM Uppsala Naginata.

Höstens träningstider

Höstens träningstider är nu uppdaterade (se Träningstider i menyn ovan).

REGISTRERING Kendo & naginata 2023

Nybörjarkurs Kendo

Vill du börja träna kendo med oss? Nybörjarkursen börjar 19 September.
Registrera före nybörjarkursen start för att delta:

Nybörjarkurs Naginata

Vill du börja träna Naginata med oss? Vår Naginata kurs börjar 23 September.
Registrera före kursstart för att delta: 

Du måste även betala den årliga medlemsavgiften till IKSU (100 SEK) om du inte gjort det. Det kan du göra både online och vid receptionen.

Befintliga kendo-medlemmar

Använd länkarna nedan för att betala terminsavgiften. Vi använder IKSU:s system GoActive för betalning av terminsavgiften. Bekräftelsen på din betalning innehåller även den nya koden till grindarna.

Glöm inte att betala den årliga medlemsavgiften till IKSU (100 SEK) om du inte gjort det. Det kan du göra både online och vid receptionen.

REGISTER FOR BEGINNERS COURSE 2023

Sociala medier

   

Kontakta oss