Kendo, den japanska kampsporten där du fäktas med shinai, bambusvärd. En sport för hjärna, hjärta och kropp. Kom och svettas med IKSU kendo.

Träning under vårterminen

Det roligaste med kendo är att få dra på sig rustningen och köra fullt ös mot sina kompisar. Det är svettigt, svårt men framförallt superkul! För att kunna köra med rustning är det viktigt att lära sig grunderna: fotarbete, kroppshållning, huggteknik och kendons idé och filosofi.

Just nu tränar vi utomhus på tisdagar kl. 19 (samling utanför IKSU sport, entré nord).

Prova-på

I vanliga fall erbjuder vi möjlighet att prova på kendo, vilket vi tyvärr inte har möjlighet att göra just nu på grund av pandemin. Vi hoppas att läget förbättras till hösten då vi brukar ha prova på-veckor. Under tiden kan du läsa om nybörjarkursen senast den gick.

Terminsavgift, vårterminen 2021

Vårterminen kanske inte började som vi hade önskat, men nu när våren har kommit har sektionen upptagit utomhusträningen i väntan på att vi återigen ska kunna träna kendo inomhus.

Även om terminens träningspass rent praktiskt påbörjats sent så är det ändå dags att betala sektionsavgiften. Den kan enklast betalas genom att följa länken: https://dinkurs.se/70396.

Vid årsmötet den 31 mars beslutades det att erbjuda våra medlemmar en reducerad terminsavgift. Därför finns möjligheten att endast betala halva den ordinarie avgiften. Se länken ovan för mer information.

OBS: Nybörjare från höstterminen 2020 behöver iNTE betala terminsavgiften, då er kurs har blivit framflyttad och ej har avslutats än. Den kommer formellt återupptas när vi kan träna inne igen.

PS. Glöm inte att betala den årliga medlemsavgiften till IKSU (100 SEK). Görs vid receptionen.

Sociala media

Kontakta oss