Kendo, den japanska kampsporten där du fäktas med shinai (bambusvärd). En sport för hjärna, hjärta och kropp. Kom och svettas med IKSU kendo.

Årsmöte 2023

Det har blivit dags för årsmöte. Vi träffas på videolänk onsdag den 22 mars kl. 19.00-21.00 (se nyhetsbrevet för länk och ytterligare information).

Träningstider uppdaterade för våren 2023

Se träningstider. (OBS! Se information om terminsavgift längre ner på den här sidan.)

Aktiviteter 2023

Under 2022 blev Maja Nilsson från IKSU kendo bästa svenska när European Kendo Championship gick av stapeln i Tyskland. Andra exempel på saker som hände under 2022 var lägret som vi arrangerade i juni och de medlemmar som tagit nya dan- och kyu-grader.

Ännu är en del aktiviteter för 2023 under planering, men näst på tur för IKSU kendo är deltagande vid Kangeikolägret i Skellefteå den 10-12 februari som leds av Ryo Arai från Grekland och Mika Kankainen från Finland. Håll utkik här för fler uppdateringar när det gäller aktiviteter där IKSU kendo kommer att finnas med.

Prova kendo – återkommer hösten 2023

Det roligaste med kendo är att få dra på sig rustningen och köra fullt ös mot sina kompisar. Det är svettigt, svårt men framförallt superkul! För att kunna köra med rustning är det viktigt att lära sig grunderna: fotarbete, kroppshållning, huggteknik och kendons idé och filosofi.

Varje år erbjuder vi en nybörjarkurs som handlar om att lära sig kendons grunder. Nästa gån som har du chansen att prova är hösten 2023. Vill du veta mer? Läs här.

Terminsavgift, våren 2023

I samband med terminsstart är det dags att betala sektionsavgiften. Notera gärna att vi har övergått till IKSU:s egna system för betalning av terminsavgiften.

PS. Glöm inte att betala den årliga medlemsavgiften till IKSU (100 SEK) om du inte gjort det. Det kan du göra både online och vid receptionen.

Sociala medier

   

Kontakta oss