IKSU volleyboll vill hålla volleybollen i Umeå levande och kunna erbjuda träning på hög nivå. Våra spelare spelar ett stor antal matcher varje säsong, allt ifrån lokala cuper till SM-spel. Idag har vi ett damlag i elitserien och div2 Norr. 

Vår ambition är att kunna erbjuda volleybollintresserade ungdomar i Umeåregionen en väg in i sporten samt bana vägen för elitsatsningar.
Vi spelar matcher och deltar i turneringar både i länet men även längre söderut så att våra spelare får möta mer utmanande motstånd och tillägna sig matcherfarenhet.
Ambitionen är att även se till att alla våra spelare har fått tillfälle att gå både tränar- och domarutbildningar.
Många av våra spelare är aktiva inte bara inom IKSU volleyboll utan även inom IKSU beachvolley. I dagsläget har vi inget herrlag men vi hoppas att i framtiden kunna få igång även den verksamheten.

Engagera dig

Utöver matcher och träningar, så utför våra sektionsmedlemmar ett antal föreningsjobb såsom t.ex. försäljning av rabatthäften, träningskläder samt ett antal interna uppdrag som bl.a. funktionärer vid tävlingar och matcher. Befintliga och blivande sektionsmedlemmar är varmt välkomna att engagera sig som ledare, funktionär vid hemmamatcher/cuper eller hjälpa till med diverse organisatoriska uppdrag. Fråga oss så berättar vi mer. volley@iksu.se

Sektionsstyrelse

Minna Vihtari
Sektionsordförande
Robert Cajander
Sektionskassör
Linnea Larsson
Ledamot
Felicia Granberg
Felicia Granberg
Sociala medier/Press
Maria Holmlund
Maria Holmlund
Ledamot
Lars-Göran Granberg
Ledamot/Tränare Div1
Lennart Jonsson
Ledamot/Tränare Div2
Gösta Olsson
Ledamot/Tränare Div2