Välkommen till en dag på IKSU spa!

Välkommen till en dag med spa och träning! En dag på IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker konstsmyckad miljö. Du har tillgång till gym- och konditionsrum och i mån av plats kan du även delta på gruppträningspass (bokas vid ankomst). Kanske vill du njuta av en skön simtur i Baltiska Havet, basta eller slappna av i någon av våra varma källor. För att ditt besök ska bli komplett, boka en behandling och besök vårt trevliga café som har ett utbud av lättare rätter.

Bra att veta inför ditt besök

Vi renoverar och förbättrar

Under hösten 2019 (start 26/9) genomförs en renovering av balkongen med varm källa på övre plan. Detta arbete beräknas slutfört senast årsskiftet 2019/2020. Balkongen hålls stängd under byggtiden.

Besök oss

 

Bokar du någon av våra behandlingar så erbjuder vi dig Spadag med ritual för endast 265 kr (ordinarie pris 470 kr/530 kr). Läs mer nedan om våra olika behandlingar.


Är du medlem med giltigt IKSU-kort men inte har access till IKSU spa har du 10% rabatt på Spadag och Spadag med ritual på IKSU spa.

Se våra behandlingar

Medlem med giltigt IKSU-kort har 10% rabatt på behandlingar på IKSU sport och IKSU spa

Webbokning

Nu kan du även boka de flesta av våra behandlingar på webben, även om du inte är medlem hos oss. Du kan självklart fortfarande boka i receptionen eller ringa oss som tidigare. Till webbokningen.

Aktuella erbjudanden

Finns på IKSU spa

Besök oss i grupp

Välkomna till oss på IKSU spa för en trevlig upplevelse tillsammans. Vi har flera olika grupperbjudanden att välja mellan för grupper om minst sex personer. 

Våra hud- och spaterapeuter

Jessica Rönnqvist
Jessica Grabbe
Karin Thorslund
Karin Thorslund