Välkommen till en dag på IKSU spa!

Välkommen till en dag med spa och träning! En dag på IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker konstsmyckad miljö. Du kan träna i vårt gym samt delta på gruppträningspass (bokas vid ankomst, i mån av plats). Kanske vill du njuta av en skön simtur i Baltiska Havet, basta eller slappna av i någon av våra varma källor. För att ditt besök ska bli komplett, boka en behandling och besök vårt trevliga café som har ett utbud av lättare rätter.

Bra att veta inför ditt besök

Om du som IKSU-medlem med access till IKSU spa vill bjuda med vänner  (medlemsförmånen "Ta med en vän") så bokar du in dina vänner i förväg. I bokningen väljer du den tid ni anländer till oss och stannar sedan så länge ni önskar.Besök oss

 

Bokar du någon av våra behandlingar så erbjuder vi rabatt på entrén. Läs mer under våra entréer. Läs mer nedan om våra olika behandlingar.


Är du medlem med giltigt IKSU-kort men inte har access till IKSU spa har du 10% rabatt på Spadag.

Se våra behandlingar

Medlem med giltigt IKSU-kort har 10% rabatt på behandlingar på IKSU sport och IKSU spa

Webbokning

Nu kan du även boka de flesta av våra behandlingar på webben, även om du inte är medlem hos oss. Du kan självklart fortfarande boka i receptionen eller ringa oss som tidigare. Till webbokningen.

Finns på IKSU spa

Besök oss i grupp

Välkomna till oss på IKSU spa för en trevlig upplevelse tillsammans. Vi har flera olika grupperbjudanden att välja mellan för grupper om minst sex personer. 

Våra hud- och spaterapeuter

Jessica Rönnqvist
Jessica Grabbe
Viktoria Löfvenberg
Viktoria Löfvenberg