Vi arbetar med Kerstin Florians Spakoncept som tar hänsyn både till hälsa och miljö.

Kerstin Florian är ett ledande varumärke och helhetskonceptet erbjuds idag på utvalda spaanläggningar. På IKSU spa hittar du produkter som ger dig möjlighet att underhålla resultatet av behandlingen även hemma.

Kerstin Florians produktlinjer:

Essential Skincare

En produktserie för ansiktet som gör din hy strålande och livfull. Produkterna har en behaglig konsistens och doft, samtidigt som de är rika på antioxidanter och utformade för att skydda huden från stress och yttre påverkan. Huden blir fastare, mjukare och mer återfuktad med en fantastisk lyster.

For men

En serie speciellt anpassad för män, som tar extra hänsyn till känslig hy, sveda efter rakning samt påfrestningar från yttre miljöer. Produkterna har en lätt sammansättning av antioxidanter och vitaminer som återfuktar, skyddar och ger näring.

 

Correcting Skincare

En komplett och resultatinriktad hudvårdslösning, med fokus på fina linjer, ålderstecken, hyperpigmentering och oren hy. Fantastiska produkter som ger ett omedelbart synligt resultat, samtidigt som de gör din hy frisk och sund.

 

Essentials Body Care

Ett heltäckande kroppsvårdsprogram med fyra produktlinjer som har sitt ursprung i traditionella europeiska behandlingsmetoder baserade på mineraler, eteriska oljor, örter och alger som är kända för att bringa hälsa och välmående. Vid regelbundet användande uppnås en avkopplande och skön känsla för både kropp och själ.

 

Essentials Sun Care

En fulländad produktlinje med solskydd. Resultatinriktade produkter som innehåller naturliga antioxidanter kombinerade med solskydd. Används före, under och efter solexponering .