Kroppsbehandling

Njut av en skön behandling på IKSU spa. Du som medlem har 10% rabatt på våra behandlingar.

Duobehandling

Kom och upplev en duobehandling med någon du tycker om. Under behandlingen är ni två personer i behandlingsrummet med en terapeut som tar hand om er växelvis. I behandlingen ingår ett värmande kurbad och en mjuk spamassage. Att tänka på: Under behandlingen är ni ombytta i badkläder.

Energigivande kroppskur

En härlig behandling för dig som behöver fylla på med ny energi. Behandlingen inleds med ett varmt avslappnade mineralbad och hårbottensmassage. Efter badet utförs en avslappnande massage med en mineralberikande kroppskräm som blandas med en välgörande olja. Avslutningsvis appliceras en cirkulationsökande och uppvärmande massagebalm på spända områden och en uppfriskande, närande fotkräm för trötta fötter.

Harmoni

En vilsam och vårdande behandling från topp till tå. Behandlingen inleds med Hud i Balans med produkter anpassade efter din hudtyp. Fötterna blir ompysslade med en fotpeeling som tar bort torr hud. Därefter appliceras en närande kräm för fötterna. En avslappnande massage av fötter, hårbotten, nacke, axlar och händer ger dig en känsla av total avkoppling. Behandlingen passar också för dig som har hjärt- eller sköldkörtelproblem, högt blodtryck eller är gravid.

Neroli Dream

En behandling som ger avkoppling för både kropp och sinne. Vi använder Neroli, apelsinblomman som inom aromaterapin är känd för sin lugnande och rogivande doft. Vi inleder med kroppspeeling där stärkande mineraler kombineras med eukalyptus som ökar cirkulationen och ger huden fin lyster. Därefter får du en djupverkande ansiktsmassage tillsammans med Gua Sha stenar och en avslappnande kroppsmassage med varm ekologisk neroliolja. Armar och händer får extra fukt med neroli kroppskräm som lugnar och skyddar torr hud. Behandlingen avslutas med fotmassage och fotkräm.

Spakuren

Här tar vi hand om hela dig. Behandlingen inleds med en härlig kroppspeeling som tar bort torra hudceller och gör huden mjuk. Ett värmande efterföljande bad tillför din hud och kropp viktiga mineraler och spårämnen. När musklerna fått slappna av och huden blivit mjuk, väntar en rogivande mjuk spamassage med ekologisk olja. Behandlingen avslutas med den uppfräschande och fuktgivande ansiktsbehandlingen Hud i Balans

Att tänka på inför din behandling

  • Meddela din terapeut om du har någon sjukdom, allergi, eksem, medicinerar för något speciellt eller är gravid.
  • Vid våra massagebehandlingar används en gravidkudde för dig som är gravid, vilken gör att du ligger bekvämt. Informera vår reception om att du är gravid, så noteras det i din bokning.
  • Kom i god tid inför din behandling.
  • Ta gärna av klocka och smycken.
  • Stäng gärna av din mobiltelefon.