Simskola för vuxna

Vill du känna dig trygg i och i närheten av vatten? På IKSU sport finns simskola som vänder sig till dig som är vuxen eller tonåring.

Vuxensim Nybörjare

Simlärarna hjälper dig att hitta flytläget och balansen i vattnet. Du får träna på att våga doppa huvudet under vattnet och att flyta på rygg. Du lär dig grunderna för bröstsim och målet är att simma 25 meter. Inga förkunskaper krävs. Vi övar i bassäng med bottenkontakt på IKSU sport. Kursen omfattar nio tillfällen. Från 13 år.

Vuxensim Fortsättning

Få hjälp att förbättra och finjustera din teknik i bröstsim. Målet är också att lära dig grunderna för frisim. Här får du chans att öva på ännu ett simsätt och simlärarna ger dig tips och tricks för att bli en ännu bättre simmare.

För att gå den här kursen behöver du kunna simma 25 meter bröstsim samt kunna flyta på rygg 5 sekunder utan hjälpmedel på djupt vatten. Vi övar mestadels på djupt vatten i bassäng på IKSU sport. 
Kursen omfattar nio tillfällen och vänder sig till dig som är 13 år och äldre. Förkunskaper: Vuxensim för nybörjare eller liknande förkunskaper.

Bra att veta

Pris
1650 kr
1395 kr för dig med giltigt IKSU-kort

Kursstart
Vecka 38
Uppehåll för höstlov vecka 44
Avslutning vecka 47

Plats
IKSU sport
Tisdag klockan 20:05 Vuxensim för nybörjare
Torsdag klockan 20:05 Vuxensim fortsättning - inställd våren 2024