Träna

Är du nyfiken?

Det är gratis att prova på att träna med oss ett pass - sedan behöver du bli medlem. Du blir medlem genom att klicka på länken längre ner på sidan.

Träna med oss

Varje onsdag klockan 18.30 erbjuder vi gemensamma träningspass för medlemmar - från september till maj! Vi kör barmarksträning tills snön kommer (allt från skidgång, löpning och styrka till rullskidsåkning) - sedan är det skidåkning som gäller! Både du som är nybörjare och erfaren är välkommen på våra träningar, våra träningar är anpassade för alla nivåer.

Medlemskapet sträcker sig från den dag du betalar in och till och med den 31 Maj 2024. För att bli medlem behöver man inte ha gymkort på IKSU, men gymkortet i sig berättigar inte till att vara med på våra träningar. Man behöver alltså bli sektionsmedlem för att vara med i vår sektion och delta på träningar. Kostnaden ligger som vanligt på 400 kr. Är du student kostar det istället 300 kr om du använder rabattkoden "Studentskidor".

I medlemskapet ingår alla våra träningar (1 gång i veckan), försäkring samt flertalet evenemang under säsongen. Man kan även tävla för IKSU Längdskidor. 

Mer information om varje onsdagsträning postas i vår sida på Facebook - håll utkik där! Följ oss gärna på Instagram också för uppdateringar samt se mer om våra andra evangemang. 

  • Köldgräns på våra träningar
    Vi ställer in onsdagsträningen om temperaturen understiger –15 grader. Beslut om inställd träning kommer tas av ansvariga tränare senast kl 15:00 samma dag. Detta meddelas sedan i vår grupp på Facebook.

Vill du tävla för IKSU längdskidor?

Läs mer nedan