Evenemang

Evenemang säsongen 20/21

Med anledning av den rådande Coronapandemin har vi fått göra en del ändringar i vårt ordinarie evemenangsutbud. En förändring är att Saxnäslägret tyvärr utgår i år men det ersätts av en träningshelg på snö där vår förhoppning är att det ska bli lika roligt och givande som Saxnäslägret. 

 Träningshelg i Umeå 24-25 oktober 2020 
Lördag: löpning/styrka utomhus på utegymmet, samling kl 10.00 Norra Entrén på IKSU sport. Söndag: stavgångsteknik och intervaller, samling botten av liften på Bräntberget kl 10:00.

• Vallakurs, grundläggande tisdag kväll den 8 december 2020 
Vi lär ut grunderna i skidvallning för såväl klassiskt som skate. Online via ZOOM. 

• Vallakurs, fortsättning tisdag kväll den 26 januari 2021
Fördjupa dina vallakunskaper, vi bygger vidare på det vi lärt oss under grundkursen. Perfekt för dig som tävlar eller bara vill ha riktigt bra skidor under träningspassen. Lokal: Luxemburg på IKSU sport. 

• Träningshelg på snö i Umeå 12-14 februari 2021
En träningshelg på hemmaplan för att ladda lite extra inför Vasaloppsveckan. Vi tränar teknik, åker ett och annat långpass samt håller i en kvällsaktivitet som kan gynna dig som vill eller ska åka något lopp under Vasaloppsveckan. 

 Mariehemsängarna lördag den 20 februari 2021
En riktig klassiker hos IKSU Längdskidor! Vi bjuder på blåbärssoppa, valla- och tekniktips på Mariehemsängarna. Ge dig ut på ett härligt skidpass och kom förbi hos oss!

• Vasaloppskväll tisdag den 23 februari
Vi samlas för att diskutera uppladdning, tips och taktik inför loppen på Vasaloppsveckan. VIA ZOOM! 

 

Med reservation för ändringar med anledning av Coronapandemin och snöförhållanden.