Evenemang

Evenemang under säsongen 23/24

Här hittar ni de flesta av våra kommande evenemang! :)

Mer information hittar ni under varje evenemang i menyn ovan, men även på vår Facebook-sida samt Instagram.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

•  Välkomstmässa 7 September 2023

Varmt välkommen förbi vår monter på Universum nu på Torsdag mellan 10:00-15:00. Få info om vår verksamhet, våra evenemang och träningar. Eller utmana dig själv och vinn fina priser.


Hemmaläger/Träningshelg i Umeå den 29 September - 1 Oktober 2023

Ett hemmaläger där vi tillsammans tränar hela helgen. Vanligtvis har vi ett pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen. Vi kommer köra allt från tuffa intervaller och rullskidor, till styrka, balans och koordination. Mer information kommer snart under fliken "Hemmaläger" ovan. Varmt välkommen!

Medlemskväll 13 November 2023

IKSU längdskidor arrangerar klubbkväll i samarbete med Team Sportia. Som medlem finns då möjlighet att införskaffa längdprodukter och tillbehör till rabatterade priser. Kom och testa ut utrustningen för säsongen och även prova våra snygga klukkkläder. Vi kommer mest troligt även ha en tävling tillsammans med Team Sportia där ett fint pris utlovas. Vi ses på Team Sportia!

• Läger i Saxnäs den 7-10 December 2023

Vårt omåttligt populära läger i Saxnäs! Under tre dagar åker vi massa skidor, äter gott, umgås och har kul i underbara Saxnäs. Tränarna finns på plats och håller i organsierad träning, ger tekniktips, gör videoanalyser och peppar. Det finns också mycket tid för egen träning och långa pass.

Anmälan är inte öppen ännu, mer info kommer! Håll utkik och var snabb, begränsat antal platser. 

 Vallakurs 15 Januari 2024

Vi lär ut grunderna i skidvallning för såväl klassiskt som skate.

• Vasaloppskväll den 12 Februari 2024

Vi träffas på IKSU sport för att diskutera uppladdning, tips och taktik inför loppen på Vasaloppsveckan.

• Mariehemsängarna den 16 Mars 2024

En riktig klassiker hos IKSU Längdskidor! Vi bjuder på blåbärssoppa, valla- och tekniktips på Mariehemsängarna. Ge dig ut på ett härligt skidpass och kom förbi hos oss!

• Klubbmästerskap den 27 mars

Vi rundar av säsongen med ett Klubbmästerskap. Tävla mot dig själv och se om du utvecklats under säsongen. Tiderna publiceras inte, utan du tävlar endast mot dig själv. Vi bjuder på fika!