k

Vinter - Läger i Saxnäs den 26-29 januari 2023

En träningshelg i Saxnäs. Vi kommer öva teknik, köra intervaller och genomföra längre pass. Varmt välkomna!

Inbjudan till skidläger i Saxnäs

26-29 januari 2023
OBS, anmälan öppnar 2a januari 16:00 (mer info nedan)

Som ni kanske vet var vi tvungna att ställa in lägret i Saxnäs i december pga. snöbrist. Men väntan på ett nytt saxnäsläger kommer inte vara lägre eftersom det kommer bli ett nytt läger i slutet av januari!

Äntligen är det dags för IKSU Längdskidors årliga träningsläger i Saxnäs! Avgång från IKSU sport torsdag den 26:e januari 9:00 och hemkomst på kvällen söndag den 29:e december. Vi samåker i minibussar. Sex stycken pass hinns med; ett torsdag kväll, två pass fredag och lördag samt ett pass söndag förmiddag. Förmiddagspassen är uppstyrda i form av teknikträning och eftermiddagspassen innefattar åkning som man själv vill men tränarna kommer såklart finnas tillgängliga ute på spåret även under eftermiddagarna för de som önskar lite extra coaching. Hur många och hur långa träningspass du vill genomföra bestämmer du helt själv utifrån din förmåga och dagsform.

 

Boende

Vi kommer bo på vandrarhemmet på Saxnäsgården, som ligger perfekt till för att njuta av skidåkningen på de 19 km långa spåren. PM med mer information, packlista, träningsupplägg m.m. skickas ut i närmare anslutning till lägret.

 

Pris och vad som ingår

Kostnaden för lägret är 3 500 kr per person. I priset ingår följande:

  • Resa i minibusstur och retur IKSU sport – Saxnäs.
  • Boende i vandrahemmet på Saxnäsgården torsdag – söndag inkl. frukost, lunch, middag och spårpass. (OBS! Lunch torsdag ingår ej. går att köpa på plats för 145kr)
  • Tränarledda teknikpass på förmiddagarna och fri åkning på eftermiddagarna. Tränarna finns tillgängliga ute på spåret på eftermiddagspassen.

 

Anmälan

Anmälan görs via formulär. Länk kommer finnas på vår hemsida, samt på facebook och instagram från 2/1 16:00.

Observera att resan endast är för sektionsmedlemmar och giltigt medlemskap i IKSU Längdskidor krävs för att delta.

Anmälan är bindande och ångerrätten gäller ej, skulle du behöva avboka kan återbetalning endast ske om vi lyckas fylla din plats med någon från reservlistan (detta brukar normalt inte vara något problem men vi kan inte garantera något här).

/ Styrelsen och tränarna i IKSU längdskidor

Ledare

Oskar Blomqvist
Jakob
Jakob Lindehag
Samuel Persson

När:

26-29 januari 2023

Anmälan:

Anmälan görs via formulär som nås via länken nedan. 

(Länken öppnar 16:00 2a januari)

Vid anmälan gäller våra bokningsvillkor

För frågor:

Skicka alla frågor till vår mail langdskidor@iksu.se

 

Anmäl här