IKSU längdskidor förbereder dig för Vasaloppet.

Som tradition bjuder IKSU Längdskidor in till en vasaloppskväll där vi ger tips och råd inför din färd i fäders spår med stort fokus på Öppetspår och Vasaloppet men även de andra loppen som Tjejvasan, Kortvasan m.m. Passar både för er som åker loppet för första gången och er lite mer erfarna som vill höra andras tankar och idéer om loppet.

IKSU Längdskidor bjuder in till en kväll där vi pratar, diskuterar och tipsar om allt som har med tävlingar/långlopp att göra. Vi går igenom vad som är bra att tänka på inför en skidtävling och under själva loppet. Hur ska man egentligen lägga upp träningen veckorna innan loppet? Behöver man äta och dricka under loppet? Hur ska krafterna disponeras under ett lopp som sträcker sig över flera mil? Dessa frågor och mycket mer ska vi prata om under kvällen. Evenemanget riktar sig såväl till dig som ska åka ditt första lopp som till dig som åkt några lopp men vill slipa på förberedelserna inför nästa lopp lite till.
 
Ta med er alla frågor och funderingar ni har som kan relateras till Vasaloppet och skidtävlingar rent generellt. Vi ses!
 

När: 12 februari 18.30

Anmälan:

Ingen föranmälan krävs, endast medlemskap