Att träna och tävla med IKSU längdskidor

Medlemskap:

Det är gratis att prova på att träna med oss ett pass - sedan behöver du bli medlem. Du blir medlem genom att följa länken i högerspalten som heter "bli sektionsmedlem" här på första sidan. Direktlänk hittar du här. Medlemsskapet sträcker sig från den dag du betalar in och till och med den 31 augusti. För att bli medlem behöver man inte ha gymkort på IKSU, men gymkortet i sig berättigar inte till att vara med på våra träningar. Man behöver alltså bli sketionsmedlem för att vara med i vår förening, har man gymkort hos IKSU kostar det 300 kr, har man inte gymkort kostar det 400 kr. I medlemskapet ingår alla våra träningar (1 gång i veckan) samt flertalet evenemang under säsongen. Man kan även tävla för IKSU Längd som förening om man vill ställa upp på tävlingar. Mer om det här nedanför! 😊

Träna med oss:

Varje onsdag klockan 18.30 erbjuder vi gemensamma träningspass - från september till maj! Vi kör barmarksträning tills snön kommer (allt från skidgång, löpning och styrka till rullskidsåkning) - sedan är det skidåkning som gäller! Både du som är nybörjare och erfaren är välkommen på våra träningar, våra träningar är anpassade för alla nivåer.

Mer information om varje onsdagsträning postas i vår sida påFacebook - håll utkik där! Följ oss gärna på Instagram också för uppdateringar samt se mer om våra andra evangemang. Facebook-sidan hittar du här och vår Instagram hittar du här.

  • Köldgräns på våra träningar
    Vi ställer in onsdagsträningen om temperaturen understiger –15 grader. Beslut om inställd träning kommer tas av ansvariga tränare senast kl 15:00 samma dag. Detta meddelas sedan i vår grupp på Facebook.

Tävla med oss:

Om du är medlem i IKSU längdskidor kan du tävla för oss i skidtävlingar. Som sektionsmedlem är du försäkrad under tävling. Du behöver inte använda våra klubbkläder när du tävlar för oss, men får gärna göra det :)  

IKSU längdskidor sköter inga anmälningar till tävlingar. Anmälningsavgifter betalas av den enskilde tävlande. Ta kontakt med sektionsstyrelsemedlem vid eventuella frågor.