Att träna och tävla med IKSU längdskidor

Träna med oss:

Varje onsdag klockan 18.30 erbjuder vi gemensamma träningspass! Vi kör barmarksträning tills snön kommer (allt från skidgång, löpning och styrka till rullskidsåkning) - sedan är det skidåkning som gäller! Både du som är nybörjare och erfaren är välkommen på våra träningar, våra träningar är anpassade för alla nivåer.

Mer information om varje onsdagsträning postas i vår sida påFacebook - håll utkik där! Följ oss gärna på Instagram också för uppdateringar samt se mer om våra andra evangemang. Facebook-sidan hittar du här och vår Instagram hittar du här.

  • Köldgräns på våra träningar
    Vi ställer in onsdagsträningen om temperaturen understiger –15 grader. Beslut om inställd träning kommer tas av ansvariga tränare senast kl 15:00 samma dag. Detta meddelas sedan i vår grupp på Facebook.

Tävla med oss:

Med IKSU Längdskidor kan du inte bara träna, som medlem i IKSU och sektionsmedlem i IKSU längdskidor har du en förening att tävla för i skidtävlingar - bra va! Ska du till exempel åka Vasaloppet eller Sjumila måste du vara registrerad i en förening. Som sektionsmedlem är du försäkrad under träning och tävling (Skidförbundets försäkring).

IKSU längdskidor sköter inga anmälningar till tävlingar. Anmälningsavgifter betalas av den enskilde tävlande. Ta kontakt med sektionsstyrelsemedlem vid eventuella frågor.