IKSU rugby

Träna

Sedan våren 2014 har dam- och herrlaget haft gemensamma organiserade träningar två till tre gånger i veckan, något som visat sig vara ett bra koncept för samtliga. Båda lagen har utvecklats mycket och det är vi väldigt glada för.

När och var vi tränar varierar lite från årstid till årstid, uppdaterad information om detta hittar du på vår Facebookgrupp

Under vintersäsongen använder vi oss av bokat.se med utskick inför varje träning, för att du som aktiv ska få information inför varje träningspass. Du behöver skicka din e-post adress till oss så vi kan lägga in dig i systemet.

Tävla

Bristen på rugbylag i Norrland innebär att det hittills varit svårt för oss att spela i någon serie. Däremot tar vi alla chanser vi kan att spela turneringar eller testmatcher. I samarbete med uppstartande klubbar i Norrland kommer vi försöka spela en uppstartsserie. Vi åker även och spelar matcher i södra Sverige, Norge och Finland samt att lag kommer och spelar mot oss här i Umeå. Dessutom kommer både tjejerna och killarna spela i Sveriges största 10-mannaturnering, Stockholm 10's, varje sommar.

Träningsavgift

Årsavgift 1200 kr, 15 % studentrabatt. Nyfiken? Kontakta rugby@iksu.se          

Betala avgiften här

 

Medlemsskap i IKSU tillkommer utöver detta.

Sociala medier

     

Kontakta oss

Träningar

Tisdagar och Torsdagar 19.00-20.30 på Nydalafältet