IKSU rugby

Träna

Sedan våren 2014 har dam- och herrlaget haft gemensamma organiserade träningar två till tre gånger i veckan, något som visat sig vara ett bra koncept för samtliga. Båda lagen har utvecklats mycket och det är vi väldigt glada för.

När och var vi tränar varierar lite från årstid till årstid, uppdaterad information om detta hittar du på vår Facebookgrupp. Du kan även hålla koll på vår Kalendersida där vi försöker uppdatera tiderna.

Under vintersäsongen använder vi oss av bokat.se med utskick inför varje träning, för att du som aktiv ska få information inför varje träningspass. Du behöver skicka din e-post adress till oss så vi kan lägga in dig i systemet.

Tävla

Bristen på rugbylag i Norrland innebär att det hittills varit svårt för oss att spela i någon serie. Däremot tar vi alla chanser vi kan att spela turneringar eller testmatcher. I samarbete med uppstartande klubbar i Norrland kommer vi försöka spela en uppstartsserie. Vi åker även och spelar matcher i södra Sverige, Norge och Finland samt att lag kommer och spelar mot oss här i Umeå. Dessutom kommer både tjejerna och killarna spela i Sveriges största 10-mannaturnering, Stockholm 10's, varje sommar.

Träningsavgift

Medlemsskap i IKSU krävs och det kostar 50 kronor/ termin eller 100 kronor/ kalenderår.

Sektionsavgiften för rugby kostar 500 kronor/ termin eller 1 000 kronor/ kalenderår.

Enklast att betala sektionsavgiften är via http://dinkurs.se/Sektionsavgiftrugby

Sociala medier

     

Kontakta oss

Träningar

Tillfälligt inställda

På grund av Covid-19 läget