Träna och tävla

Träna med oss

Sedan våren 2014 har dam- och herrlaget haft gemensamma organiserade träningar två till tre gånger i veckan, något som visat sig vara ett bra koncept för samtliga. Båda lagen har utvecklats mycket och det är vi väldigt glada för.

När och var vi tränar varierar lite från årstid till årstid, uppdaterad information om detta hittar du information om detta på vår facebookgrupp.

Under vintersäsongen använder vi oss av bokat.se med utskick inför varje träning, för att du som aktiv ska få information inför varje träningspass. Du behöver skicka din e-post adress till oss så vi kan lägga in dig i systemet.

Årsavgift 1200kr, 15% studentrabatt. 

Tävling

Bristen på rugbylag i Norrland innebär att det hittills varit svårt för oss att spela i någon serie. Däremot tar vi alla chanser vi kan att spela turneringar eller testmatcher. I samarbete med uppstartande klubbar i Norrland kommer vi försöka spela en uppstartsserie. Vi åker även och spelar matcher i södra Sverige, Norge och Finland samt att lag kommer och spelar mot oss här i Umeå. Dessutom kommer både tjejerna och killarna spela i Sveriges största 10-mannaturnering, Stockholms 10's varje sommar.