Börja spela

Är du sugen på att spela beachvolley i Umeå?

Grattis! 

I Umeå finns unika förutsättningar med inomhushall, vackra havsstränder, utövare i alla åldrar och nivåer samt en aktiv beachvolleysektion på IKSU!

UTOMHUS

Det finns ett stort antal planer i Umeå, skicket varierar dock. Är det viktigt med planer i toppskick ska du ta dig till Skogis precis bredvid IKSU eller åka två mil söder om stan till Bettnessands havsbad. Bettnes är Umeås beachpärla och givna samlingspunkt för beachare under sommarmånaderna. Kommunikationerna är inte de bästa och egen bil är att rekommendera, på sommaren brukar det dock inte vara svårt att hitta andra beachsugna att samåka med.

INOMHUS

Inomhushallar finns på några andra ställen i Sverige, men ingen annanstans är det så lättillgängligt som i Umeå. Ett IKSU-kort med access till IKSU sport ger dig möjlighet att dra ihop ett gäng och boka en bana när du vill. 

Träna

Har du inte spelat tidigare så rekommenderar vi de beachvolleyträningar som du bokar som vilket gruppträningspass som helst med ditt IKSU-kort. Där hittar du lätt andra spelare på samma nivå att spela med även utanför träningstillfällena.

Om du har spelat tidigare, gått på de bokningsbara träningarna ett tag och vill börja träna mer organiserat så kan du ansöka om en plats i IKSU beachvolleys träningsgrupper genom att följa länken nedan. Där tränar du fasta tider varje vecka med samma tränare och med en grupp på din nivå. Det brukar vara konkurrens om platserna och några kriterier för att bli uttagen är tävlingsambition och rankingpoäng, så ett hett tips är att spela några turneringar om du vill öka dina chanser att få en plats. Ansökan brukar vara i dec/jan och aug/sept. Håll utkik här och i vår FB grupp "IKSU Beach".

Via vår hemsida går det också att boka personlig beachträning med några av landets bästa och mest meriterade tränare, detta kan bokas av alla med IKSU-kort som gäller på IKSU sport.