IKSU kampsport

Bredden är vår styrka och träningen kännetecknas av rörelseglädje, effektivitet och trygghet.

Välkommen till IKSU kampsport!

I sektionen IKSU kampsport tränar alla från nybörjare till elitutövare, och fokus kan vara allt från att ”hålla igång” till målinriktade tävlingsambitioner. Alla från 5 år och uppåt kan träna med oss. Vi har nybörjarkurser även för vuxna.
Bredden är vår styrka och träningen kännetecknas genomgående av rörelseglädjeeffektivitet och trygghet.

Rörelseglädje. Vi vill sprida den härliga känsla man får av att använda sin kropp för att hoppa, krypa, ducka, springa och fightas – att röra sig, helt enkelt! Kampsport är träning för hela kroppen.

Effektivitet. Med rätt teknik lyckas du bättre. Effekten kan visa sig på tävlingsmattan eller som framsteg på träning, men att utvecklas och bli bättre är inspirerande för alla. Med fokuserad och genomtänkt träning kan alla se resultat av sina ansträngningar.

Trygghet. Hos IKSU kampsport ska alla känna sig sedda och välkomna. Vi vill vara en inkluderande sektion där varje medlem känner att den har en plats.

Våra huvudsakliga idrotter är Sport Ju-jutsu, brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och judo. Vi erbjuder också träning i submission wrestling. Du väljer själv om du vill träna en sport eller flera. 
Det är medlemmarna som är sektionen och vi stärker gemenskapen med sociala aktiviteter vid sidan av mattan.

För medlemmar

Fler sidor för medlemmar och vårdnadshavare hittar du via menyn under Medlemsinformation.

Kontakta oss