Engagemang & medlemsinflytande

Engagera dig

Vi skapar verksamheten tillsammans! Ungefär var fjärde medlem äldre än 13 år har ett eller flera ideella ledaruppdrag (t.ex. tränare, ansvarig för materiell, innehållsskapare för sociala medier). Ta chansen att hjälpa till med något som du tycker är intressant och givande.

Som ideell ledare har du möjlighet att få:

  • Gratis träning i sektionen
  • Ett sektionskort (motsvarar IKSU:s guldkort) – ansök här
  • Ledarutbildningar
  • Delta på våra ledares kickoffaktiviteter

De uppdrag vi behöver hjälp med idag finns listade via länken nedan. Om du vill hjälpa till med något eller om du har frågor gällande uppdrag eller tillsättning, hör av dig till vår verksamhetsansvarige, Karl Dahlgren (tel 0735-705715, info@iksukampsport.se).

Sektionsårsmöte, sektionsstyrelse m.m.

På den länkade sidan hittar du bland annat en organisationsöversikt, riktlinjer för tillsättande av uppdrag, information om sektionsstyrelses arbete och beslut samt information om sektionsårmötet.

Arrangera gemenskapsaktivitet

Vi hjälps åt att arrangeara gemenskapsaktiviteter i sektionen och ekonomiskt stöd ges. Läs mer om hur du gör för att arrangera och ta del av stödet via länken nedan.

 

Idelådan – Lämna förslag och synpunkter

Hjälp oss bli bättre genom att lämna förslag och synpunkter i vår idélåda. Den kan även användas för att ställa frågor till sektionsstyrelsen.

 

KOM-lådan

Skicka bild/video och tipsa vår kommunikationsgrupp via KOM-lådan.